• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Şehit Savcının Babası, Oğlunun Diktiği Elbiseyi Giydi

Şehit Savcının Babası, Oğlunun Diktiği Elbiseyi Giydi
İstanbul Adliyesi'nde yeni yıl resepsiyonu ve Ara Güler fotoğraf sergisi düzenlendi.

İstanbul Adliyesi'nde yeni yıl resepsiyonu ve Ara Güler fotoğraf sergisi düzenlendi. Resepsiyona katılan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz'ın, oğlunun çalışarak okuduğu dönemde diktiği takım elbiseyi giydiği görüldü.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Yerleşkesi İstanbul Adalet Sarayı'nda yeni yıl resepsiyonu düzenlendi. Adliyenin atrium alanında düzenlenen resepsiyona İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Turan Çolakkadı, Eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ile adliyede görevli savcılar ve hakimler katıldı.

HAKKI KİRAZ, OĞLUNUN DİKTİĞİ ELBİSEYİ GİYDİ

Hakkı Kiraz, oğlu şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın çalışarak okuduğu dönemde diktiği takım elbiseyle törene katıldı.

Yeni yıl resepsiyonunda açılış konuşmasını yapan Başsavcı Hadi Salihoğlu yeni yılın barış ve güzel günler getirmesi temennisinde bulundu.

Resepsiyonda daha sonra Beyoğlu Belediyesi'nin halk oyunları ekibi tarafından Kafkas ve Zeybek dansı gösterileri düzenlendi. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan gösteri uzun süre alkış aldı.

ADLİYEDE ARA GÜLER SERGİSİ

Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu daha sonra, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan ile Ara Güler sergisi önünde basın mensuplarına poz verdi.

Ara Güler, sağlık sorunları nedeni ile resepsiyona katılamazken, serginin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

"YENİ YIL ÜLKEMİZE GÜZELLİKLER GETİRSİN"

Sergiyi gezen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bugün adliyedeyiz. Sanat, kültür, Ara Güler bizi bu çatı altında buluşturdu. Yeni yıl inşallah ülkemize şehirlerimize güzellikler getirsin diliyorum. Başsavcımıza da böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim