• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Şehit polisin 'şehit' hassasiyeti: Sessiz olun, polisler şehit oluyor

Şehit polisin 'şehit' hassasiyeti: Sessiz olun, polisler şehit oluyor
Şırnak'ın Cizre ilçesinde çıkan çatışmada terör örgütü PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen özel harekat polisi Uğur Kutku'nun acı haberi...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde çıkan çatışmada terör örgütü PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen özel harekat polisi Uğur Kutku'nun acı haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştı. Acılı aile oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkılırken, Kutku'nun Facebook'taki sayfasında şehitlere yönelik yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Yazıcık Mahallesi'nde ikamet eden Kutku ailesine çocuklarının Cizre'de şehit düştüğü haberi verildi. Anne Binnaz ve baba Ahmet Kutku sinir krizleri geçirirken, sağlık ekipleri ambulanslarla evin önüne gelerek müdahalede bulundu. Şehidin yakınları da olayı duyar duymaz eve koşarken, komşuları da uzun süre gözyaşı döktü.

Meslekte henüz yeni olduğu öğrenilen şehit polisin, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yaptığı paylaşımlar da duygulandırdı. Şehit haberlerine duyduğu hassasiyeti gösteren Kutku'nun, "Sessiz olun, polisler şehit oluyor" yazılı bir görseli paylaştığı görüldü. Ayrıca, şehit cenazelerinin sıralı olduğu bir fotoğrafı paylaşıp "Aslında seçimin tek kaybedeni" yazılı not düştüğü de görüldü.

Şehit annelerinin ve yakınlarının hüzünlü fotoğraflarına sayfasında yer veren Uğur Kutku'nun geçtiğimiz gün yine Cizre'de şehit düşen hemşehrisi Taner Cinpolat ile yakın arkadaş olduğu öğrenildi.

Şehit Kutku'nun komşuları da acı haber karşısında sarsıldı. Babanın tablacılık, annenin de kazak örme işi ile aile geçimine katkı sağlamaya çalıştığını söyleyen Kudret Yıldız, "Aile çok zor durumda geçimini sağlıyordu. Evleri kira. Kendi kardeşini evlendirdi, şimdi de ailesi kendisine kız arıyordu." ifadelerini kullandı.

Şehit polisin 'şehit' hassasiyeti: Sessiz olun, polisler şehit oluyor

Şehit polisin 'şehit' hassasiyeti: Sessiz olun, polisler şehit oluyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim