• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Şehit Polisin Duygu Yüklü Mesajı: Aşk Bizde Hep 5 Harf

Şehit Polisin Duygu Yüklü Mesajı: Aşk Bizde Hep 5 Harf
Şırnak'ta terör örgütü PKK'lılarla girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Volkan Çay'ın sosyal medya mesajı duygulandırdı.

Şırnak'ta terör örgütü PKK'lılarla girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Volkan Çay'ın Adana'daki baba ocağına ateş düştü. Şehidin sosyal paylaşım sitesinde "Akacaksa kanım bayrak için feda olsun" paylaşımı duygulandırdı.

ŞIRNAK'TA ŞEHİT DÜŞTÜ

Şırnak kent merkezinde 14 Mart'ta başlayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte güvenlik güçlerince başlatılan Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi operasyonu devam ederken, Dicle Mahallesi'nde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışmada Özel Harekat Polisi 24 yaşındaki Volkan Çay şehit oldu. Çay'ın şehit olduğu haberi silah arkadaşları tarafından Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar Mahallesi'ndeki ailesine verildi.

"NE OLUR BİRİ YALAN OLDUĞUNU SÖYLESİN"

Çocuklarının şehit olduğunu öğrenen baba Veysel ile anne Sibel Çay yıkıldı. Şehidin annesi "oğlum kuzum, kimseye kıyamazdı" diyerek ağıt yakarken, şehidin engelli kardeşi Abdulkadir Çay ise, "ağabey" diyerek yakınlarına sarılıp gözyaşı döktü. Şehidin kız kardeşi de "Ne olur biri yalan olduğunu söylesin, bu yalan" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"AŞK 5 HARF"

Şehidin 3 yıllık polis memuru olduğu gönüllü olarak özel harekat polisi olduğu ve PKK ile çatışmalar çıkınca Şırnak'a gönüllü olarak gittiği öğrenildi. Şehit polisin sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlar ise duygulandırdı. Şehidin, Facebook adresinden bir fotoğraf ve Türk bayrağı üzerine "Aşk bizde 5 harf", "Allah" gibi, "Kur-an" gibi, "Vatan" gibi paylaşımı yaptığı görüldü. Şehidin ayrıca "Varsa canım Allah için yeterse ömrüm vatan için, akacaksa kanım bayrak için durmasın feda olsun, yeter ki vatan sağ olsun" paylaşımı da duygulandırdı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Şırnak'ta, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Volkan Çay için tören düzenlendi. Şırnak Jandarma Komutanlığındaki törende, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu.

Duaların ardından şehidin cenazesi memleketi Adana'ya uğurlandı.

TÖRENE TÜMGENERAL DE KATILDI

Törene, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Şırnak Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sami Özturhan, Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel ve silah arkadaşları katıldı.

Dün akşam teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Şırnak Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Çay, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim