• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Şehit polis memurunun anne ve babasına haber verilemedi

Şehit polis memurunun anne ve babasına haber verilemedi
Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki anne babasına ulaşılamadı.

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki anne babasına ulaşılamadı. Şehidin babası Davut ve annesi Latife Yazanel'in Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında oldukları ve buradan Sivas merkezde yaşayan şehit eşinin yanına gittikleri ifade ediliyor.

Akşam saatlerinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve müdür yardımcıları, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nin saldırısı sonucu şehit düşen Polis Nuri Yazanel'in Kocasinan ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde bulunan baba evine gittiler. Çok sayıda ekip ve ambulansın geldiği evde hiç kimse yoktu. Emniyet müdür yardımcılarını, Yazanel'in komşuları karşıladı. Şehidin babası Davut Yazanel ile eşi Latife Yazanel'in kış aylarını Sivas Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında geçirdikleri ve yazın Kayseri'deki evlerinde bulunduklarını belirtti. Bunun üzerine ekipler ve müdür yardımcısı sokaktan ayrıldı.

ŞEHİDİN İKİ ÇOCUĞU VAR

Yazanel ailesinin komşuları, şehit Nuri Yazanel'in çocuğu bulunduğunu ifade etti. Bir oğlu ve bir kızı olduğunu belirtilen komşuları, haberi aldıkları andan itibaren yıkıldıklarını belirterek, terör örgütüne tepki gösterdi.

KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLMESİ BEKLENİYOR

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine bağlı Konaklı köyü nüfusuna kayıtlı olan şehit Nuri Yazanel'in nerede toprağa verileceği ise bilinmiyor. Şehidin naaşının Diyarbakır'daki cenaze töreni sonrasında Kayseri'ye getirilmesi bekleniyor.

Kendisi gibi polis memuru olan şehidin eşi ise, Sivas'ta görev yapıyor. Şehidin cenazesinin memleketi Yozgat'ta mı yoksa baba evinin bulunduğu Kayseri'de mi toprağa verileceği ailenin kararı üzerine belirlenecek.

Şehit polis memurunun anne ve babasına haber verilemedi

Şehit polis memurunun anne ve babasına haber verilemedi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim