• BIST 9715.42
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Berkin Elvan için Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın cenazesi, Elazığ Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından öğle namazına müteakiben kıldırılan cenaze namazının ardından Harput Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazına, şehit Küçüktağ'ın ailesi ve yakınları ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Elazığ milletvekilleri Zülfü Demirbağ ve Şuay Alpay, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, daire amirleri, emniyet personeli, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tunceli Emniyet Müdürü Yılmaz, cenazenin defnedilmesinin ardından, şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağını baba Süleyman Küçüktağ'a teslim etti. Şehidin annesi Miyase ve eşi Gülşah Küçüktağ ile bazı yakınları, mezarın başında ağıt yaktı.

Kılıçlar'dan taziye mesajı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, yayımladığı taziye mesajında, görevi başındaki polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın dün Tunceli'de gerçekleşen toplumsal olay sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olduğunu belirtti. 

Şehit polis memuruna Allah'tan rahmet dileyen Kılıçlar, "Aziz şehidimizin ailesine, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dilerim" ifadesini kullandı.

Tunceli'deki Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine ve önünde bulunan zırhlı araçlara taş, havai fişek ve molotofkokteyli atan gruba müdahale esnasında, zırhlı araç içerisinde bulunan ve kalp krizi geçiren polis memuru Ahmet Küçüktağ (30), kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

http://www.istanbulahber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim