• BIST 9722.53
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Şehit polis dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Muş'un Varto ilçesinde polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Özel...

Muş'un Varto ilçesinde polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Coşkun Özcan (27), memleketi Elazığ'da yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis için Elazığ Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi. Törene Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Muş Valisi Settar Yavuz, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, askeri personel, emniyet mensupları, şehidin silah arkadaşları ve şehidin yakınları katıldı.

Şehidin babası Mustafa, annesi Müsevet, eşi Nida Özcan, polislerin yardımıyla ayakta durmaya çalışırken şehidin 15 aylık kızı Sena İpek, yakınlarının kucağında tören alanına getirildi.

Törende konuşan Muş Valisi Settar Yavuz, teröristlerin kalleşçe saldırısı düzenlediğini belirterek, şunları söyledi: "Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kast eden hainler dün yine haince ve kalleşçe saldırdılar. Özellikle Varto bölgesinde yaklaşık 8 aydır sözde Erzurum eyaleti, üçlü yürütme kurulu üyesi dahil olmak üzere, Karlıova sorumlusu da dahil, bir çok hain ölü yada sağ olarak ele geçirilmiştir. Dün Varto bölgesinde el yapımı patlayıcıyla saldırı sonrasında maalesef şehit verdik ve şu anda iki de yaralımız var. Onlara da acil şifalar diliyorum. Bizler iman etmiş insanlarız. Yüce Allah, Kur'an-ı Kerim'inde buyuruyor ki, "Allah yolunda öldürülenlere ölüler, demeyiniz, bilakis onlar diridirler." Biz bu iman ile yola çıktık bu vatanı, bu ülkeyi asla böldürmeyeceğiz. Her birimiz bu vatan için, bu millet için ve bu din için, mücadele etmek için sonuna kadar devam edeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün duasının ardından şehit Coşkun Özcan'ın cenazesini meslektaşlarının omuzlarında tekbirlerle cenaze aracına taşındı.

Şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Özcan Yurtbaşı beldesine bağlı Akmezra köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından tekbirlerle ve dualarla aile mezarlığına defnedildi.Cihan

Şehit polis dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim