• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Şehit Özel Harekât Polisi Musa Yüce İçin Bünyan’da Mevlid Okutuldu

Şehit Özel Harekât Polisi Musa Yüce İçin Bünyan’da Mevlid Okutuldu
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlarda PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı Asker...

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlarda PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı Asker Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan Özel Harekât polisi Musa Yüce için Bünyan B.Tuzhisar Mahallesi merkez caminde mevlid okutuldu.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde şehit olan Özel Harekât polisi Musa Yüce için Bünyan ilçesi B.Tuzhisar Mahallesinde mevlid okutuldu. Merkez Caminde öğle namazı öncesi okutulan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mevlid Programına Akkışla Kaymakamı ve Bünyan Kaymakam Vekili İbrahim Ethem KAZAK, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Jandarma Komutanı Kadir Dağlı, Bünyan ilçe Müftüsü Abdurrahim İnanç, Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Celal Karaca, Şehit Yakınları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin ardından yapılan duada şehit polis Musa Yüce'nin ruhunun şad, makamının cennet olması için eller semaya kaldırıldı. Mevlitte vatandaşlara lokum ve şeker ikram edildi.

Mevlid sonrası bir açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; "Musa Yüce kardeşimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum, mekânı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin. Bu hain saldırıyı düzenleyen teröristleri, destekçilerini ve terörün her türlüsünü kınıyorum" dedi. Şehit Polis Memurumuz Musa Yüce'ye tekrar Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yapılan duaların kabul olmasını, Cenab-ı Hakk'tan bir daha milletimize böyle acıları yaşatmamasını niyaz ediyorum" dedi.

Şehit Özel Harekât Polisi Musa Yüce İçin Bünyan’da Mevlid Okutuldu

Şehit Özel Harekât Polisi Musa Yüce İçin Bünyan’da Mevlid Okutuldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim