• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Şehit Kızına ’Onur Madalyası’

Şehit Kızına ’Onur Madalyası’
Bingöl kent merkezinde Kobani olaylarının protestosu sonrasında hasar gören binaları inceleyen Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve beraberindekilere...

Bingöl kent merkezinde Kobani olaylarının protestosu sonrasında hasar gören binaları inceleyen Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve beraberindekilere bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesine "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken 2006 yılında dönemin Valisi Said Vakkas Gözlügöl'ün Özel Kalem Müdürlüğü'nü de yapan Amasya doğumlu Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'na, Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırılan ve Cumhurbaşkanımız tarafından uygun görülen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren Hatipoğlu'na Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından teslim edildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer, Vali Yardımcıları Turgut Subaşı, Fatih Görmüş, Halil Karbuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz, Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu, kızı Yaren Hatipoğlu, şehit eşinin annesi Zeynep Özmen ile kurum müdürleri katıldı.

Duygusal anların yaşandığı törende "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren Hatipoğlu'na verildi. Törende konuşan Vali Vekili Varıcıer, Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırılan ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından uygun görülen Devlet Övünç Madalyası ve Beratını, Cumhurbaşkanımız adına şehidimizin ailesine sunmanın kendisi için bir onur olduğunu belirterek, "Saygı ve minnettarlığımızın bir nişanesi olan, aynı zamanda bırakmış olduğu kutsal emanete ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağımızın bir ifadesi de olan, Türk Milleti adına Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen devlet övünç madalyasını Yaren kızımıza sunmaktan onur duyuyorum. Şehidimizin mekanı cennet olsun diyor ve ailesine de Allah'tan sabırlar diliyorum.Şehidimizin yakınları bizlere, şehidimizin ve milletimizin emanetleridir. Tekrar milletimizin başı sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Törenin ardından Şehit Hüseyin Hatipoğlu'nun yakınları, Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından Valilik makamında ağırlandı. Şehit Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren ile 4 yaşındaki yeğeni Nisanur Öztürk, kendilerine verilen oyuncaklar ile oyun oynadı.

Şehit Kızına ’Onur Madalyası’

Şehit Kızına ’Onur Madalyası’

Şehit Kızına ’Onur Madalyası’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim