• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hizmete açtıkları Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nden şehit çocuklarının ücretsiz yararlanabileceğini...

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hizmete açtıkları Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nden şehit çocuklarının ücretsiz yararlanabileceğini söyledi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi tarafından açılan ve adını 15 Temmuz'da şehit olan Özel Harekat Polisi Demet Sezen'den alan Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin şehit çocuklarına ücretsiz eğitim vereceğini açıkladı. Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek çocuklarla ilgilenen Başkan İshak Taşçı, böyle güzel bir projeyi şehit polis Demet Sezen'in adıyla açtıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Başkan Taşçı, şehitlerin emaneti olan çocuklarının kreşten ücretsiz yararlanacağını söyledi. Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin, Samsun'da hizmet veren tek belediye kreş ve gündüz bakımevi olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, çocuklara; kaliteli, güvenilir ve doğayla iç içe oldukları bir mekanda eğitim fırsatı sunduklarını söyledi. İshak Taççı'ya eşi Fatma Taşçı ve Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ziyaretinde eşlik etti.

"Bu devleti şehitlerimize borçluyuz"

Kreş hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "15 Temmuz darbe akşamı 3 yaşındaki oğlunu komşusuna bırakıp göreve giden ve şehit olan polis kardeşimiz Demet Sezen'in adını yaşatmak için kreşimize; Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi adını verdik. Şehit Demet Sezen; şehit ailelerine destek amacıyla çalışan, şehit haberlerinin verildiği sırada şehit ailelerine destek olan, 15 Temmuz akşamı vatanı ve demokrasimiz için şehit olan bir kardeşimizdir. Gerek kreşimizin adının şehidimizin adını taşıması ve gerekse tüm şehitlerimizin çocuklarına kreş hizmetini Atakum Belediyesi olarak ücretsiz sunuyoruz. Çünkü biz bu devleti şehitlerimize borçluyuz. Onlar devleti için şehit oldular. Bizde buna Atakum Belediyesi olarak hem vicdani hem insani hem de bir sorumluluk anlayışı olarak bakıyoruz ve şehit çocuklarına kreş hizmetini ücretsiz veriyoruz" dedi.

"Taşın altına elimizi koyuyoruz"

Samsun'a donanımlı bir kreş kazandırdıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kreşimiz gündüz eğitim veren yaklaşık 40 öğrenciden oluşan bir kreş. Burası belediyemiz bünyesinde çalışan öğretmenlerimiz kaliteli hizmet sunduğu bir eğitim yuvası. Biz bu projeye aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz. Belediye olarak çocuklarımıza kaliteli ve uygun şartlarda eğitim veriyoruz. Kreşimizden halkımız memnun. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni kreşler açarız. Atakum Belediyesi olarak bu noktada bir öncülük yaptık. Belediyelerin eğitime; okul, yurt ve kreş gibi konularda ciddi katkılar vermesi gerektiğini düşünüyoruz. 15 Temmuz süreci bunu bize daha net bir şekilde gösterdi. Bütün eğitimlerin devlet kurumları kanalıyla verilmesi taraftarıyız. Eğitimin art niyetli kişilerin eline geçmemesi adına Atakum Belediyesi olarak taşın altına elimizi koyuyoruz" diye konuştu.

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Şehit çocuklarına ücretsiz kreş

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim