• BIST 9565.03
  • Altın 2473.893
  • Dolar 32.4614
  • Euro 34.5037
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman 2. Kademe Çavuş Serdar Denizer, memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Acılı ailenin camideki feryatları ise yürek dağladı. Şehidin amcası Hüseyin Denizer, camideki törende şehit yeğeninin fotoğrafını havaya kaldırarak, "Neden öldü biliyor musunuz?" şeklinde feryat etti. Amcanın elindeki fotoğrafı alan askerler fotoğrafı yerine koyarken, şehidin ablası Emine Duman da "Vatan için öldü bizim için öldü" dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesinin ardından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman 2. Kademe Çavuş Serdar Denizer için memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Efendi mahallesindeki Söğütlü Camii'ne askerlerin omzunda getirilen şehidin naaşı başında şehit yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin cenaze törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Şehidin dedesi Celal Denizer, babası Tahsin Denizer, annesi Ayşe Dudu, kızkardeşleri Emine Duman ve Sema Denizer, yakınları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ACILI AİLENİN FERYATLARI

Şehidin tabutu başındaki fotoğrafı eline alan amca Hüseyin Denizer fotoğrafı kaldırarak, "Neden öldü biliyor musunuz?" şeklinde tepki gösterince amcanın elindeki fotoğraf yanındaki askerler tarafından alındı. Şehidin ablası Emine Duman ise "Vatan için öldü bizim için öldü" şeklinde konuştu.

Şehidin annesi Ayşe Dudu ise oğlunun fotoğrafını öperek, "Ciğerlerim yandı. Allah'ım dayanma gücü ver. Dayanma gücü ver Allah'ım. Ciğerlerim çürüdü." diye ağlarken, kızkardeşi Emine Duman ise, "Hiç gidesin yoktu ya yavrum. Gözlerime bakamadın yavrum. Canım ciğerim benim. Kaderinde şehit olmak da varmış" şeklinde gözyaşı döküp elini havaya kaldırarak "Vatanı korumak için bizi korumak için gitti kardeşim" dedi.

Akhisar'ın Efendi mahallesindeki Söğütlü Camii'nde ikindi namazını müteakip Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alınan Şehit Serdar Denizer, askeri törenle Akhisar şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Şehit Cenazesinde Amcadan Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim