• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Unutulmadı

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Unutulmadı
Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sunucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, isminin verildiği...

Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sunucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, isminin verildiği fen lisesinde unutulmadı.

Malazgirt'te 27 Temmuz 2015 tarihinde İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sırada uğradığı silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adının Malazgirt'te yaşatılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde El Cezeri Fen Lisesi "nin ismi değiştirilerek Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi ismi verilmişti.

MALAZGİRT ŞEHİDİNİ UNUTMADI

Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi Müdürü Erdal Bozkurt ve öğretmen Nigar Ünlü İmren, şehitlerini unutmayarak liseye Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız köşesi yapıp şehidin ismini ölümsüzleştirdiler. Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi Müdürü Erdal Bozkurt yaptığı açıklamada duyguları şu sözlerle ifade etti:

"Fen Lisemize ismini veren Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız, isminin yıllarca yaşatılması için bir köşe yapmak istedik. İstedik ki buraya okumaya gelen gençlerimiz Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ı daha iyi tanısın. Biz kendisini yakından tanıma şansına erişmiştik. Devamlı barış ve kardeşlikten söz eden bir insandı. Bu köşeyi yaptığımızı duyan şehit komutanımızın eşi Sibel Kulaksız bizleri arayarak teşekkür etti. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum."

MUŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEVDET ARSLAN'DAN ŞEHİT BİNBAŞIYA DUA

Sağlık-Sen Muş Şubesi tarafından Malazgirt'te düzenlenen "Kendini Keşfet, Geleceğini Planla" etkinliği çerçevesinde Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi'ni ziyaret eden Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, şŞehit Binbaşı Arslan Kulaksız köşesi önünde dua etti. Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, şehitlerin yüzü suyu hürmetine bu memlekette huzur içinde yaşadıklarını ifade ederek, "Malazgirt ilçemizi ziyaretlerimiz çerçevesinde fen lisemizi ziyarete geldik. Bu Fen lisemize ismini veren Binbaşı Arslan Kulaksız şehidimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz. Temmuz ayında Malazgirt ilçemizde şehit olmuştu. İsmini yaşatmak adına bu okulumuza vermiştik. Hem binbaşımıza hem de tüm şehitlerimize Allah rahmet diliyoruz. Çünkü biz şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine bu memlekette huzur içinde yaşıyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve hepsinin mekânı cennet olsun diliyoruz" dedi.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Unutulmadı

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Unutulmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim