• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Şehit Babasının Borç Yanıtına Duygulandıran Yorumlar

Şehit Babasının Borç Yanıtına Duygulandıran Yorumlar
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Sur'da şehit düşen Erzurumlu Orhan Dilekçi'nin babasının yanıtının yer aldığı paylaşımı...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Sur'da şehit düşen Erzurumlu Orhan Dilekçi'nin babasının yanıtının yer aldığı paylaşımı duygusal yorumlar aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kendi sosyal medya hesabından Diyarbakır Sur'da şehit edilen Erzurumlu Orhan Dilekçi'nin şehit haberini ileten komutanın "Bir emriniz var mı" sorusuna verdiği cevabı paylaştı. Şehit babasının komutana hitaben verdiği "Sur esnafına sorar mısınız, oğlumun herhangi birine borcu kaldıysa ödeyelim" yanıtını paylaşan Şahin, "Teröristlerce şehit edilen oğlu bu dünyadan kul hakkıyla gitmesin diye hassasiyet gösteren babanın ellerinden öperim. Allah sabır versin" yorumu yapmıştı. Fatma Şahin'in paylaşımı takipçilerinin de duygusal yorumlarına neden oldu. Başkan Şahin'in bu paylaşımına Yasemin Çetinkaya isimli kullanıcı, "Sur esnafına veya bir yere borcu varsa biz ödeyelim evlat acısı yaşayan aile rahat olsun" ifadelerini kullanırken, Sefa Tunceri ise, "Allah'ım şehidimizin mekanını cennet eylesin. İşte bizler böyle babaların evlatlarıyız, şüphem yok ki böylede evlat yetiştirdim. Oğlum jandarma astsubay, kendim polisim. Allah o yüce mertebeyi bizlere de nasip etmişse canlarımız, kanlarımız bu güzel vatana helal olsun" yorumu yaptı.

Mesude Güldür Akar ise, "Bu kadar basitliğin içinde böyle muhteşem insanların varlığı umut veriyor. Allah iki cihanda da ödülünü versin, inşallah" ifadesine yer verirken, Sabiha Gül ise, "Çok manidar bir cümle kurmuş eli öpülesi amca kul hakkı bu başka bir şeye benzemez. Allah sabır versin" ifadesini kullandı. Soner Sarikurt da, "Mekanı cennet olsun Allah nurlar içerisinde yatırsın. Bizim değil onun bizde Hakkı vardır asıl şehidim bize Hakkı'nı helal etsin" yorumu yaparken Eyüp Kocabaş'ın da, "İman böyle bir şey işte. Hesap gününe inanan bu dünyadan borçlu gitmek istemez. Allah gani gani rahmet eylesin" şeklinde ifadeler duygulandırdı.

Şehit Babasının Borç Yanıtına Duygulandıran Yorumlar

Şehit Babasının Borç Yanıtına Duygulandıran Yorumlar

Şehit Babasının Borç Yanıtına Duygulandıran Yorumlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim