• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Şehit Askerin Adı Mezun Olduğu Okulda Yaşayacak

Şehit Askerin Adı Mezun Olduğu Okulda Yaşayacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde, 1995 yılında terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komanda Er Bülent Narlı'nın adı, Hatay'ın Reyhanlı...

Bingöl'ün Genç ilçesinde, 1995 yılında terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komanda Er Bülent Narlı'nın adı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Ahmetbeyli Mahallesi'ndeki mezun olduğu okulda yaşayacak.

Şehit Bülent Narlı'nın ailesinin talebi üzerine Hatay Valiliği'nce alınan karardan sonra Narlı'nın adını taşıyan tabela okula asıldı. Okulun girişine de alt bölümünde şehidin özgeçmişi yazılı bir fotoğraf asıldı.

Babası Mehmet Narlı (65), oğlunun 28 Ekim 1995'te askerlik hizmetini yaptığı Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düştüğünü söyleyerek, "Hatay Valimiz Ercan Topaca ve dönemin Kaymakamı Yusuf Güler'den oğlumuzun adının doğup büyüdüğü ve eğitim öğretim gördüğü Ahmetbeyli Mahallesi'ndeki okula verilmesini talep ettik. Bu isteğimizi kırmayarak oğlumuzun adını okula vererek yaşattılar. Başta Hatay Valisi Ercan Topaca, önceki Kaymakam Yusuf Güler, İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hacı Nuri Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu'ya teşekkür ederim" dedi.

Şehit oğlu Bülent Narlı'nın adının mahalledeki eğitim öğretim gördüğü ve mezun olduğu okula verilmesi nedeniyle duygulu anlar yaşayan annesi Ayşe Narlı ise (60), oğlu Bülent Narlı'nın adının okula verilmesinden dolayı yetkililere teşekkür ederek, "Bu acı hiç sönmez. Artık bu acıları söndürün. Artık yeter. Gençler, ana kuzuları ölmesin, anaların yüreği yandı. Oğlumuzun adının okula verilmesi nedeniyle başta Vali Ercan Topaca ve tüm yetkililere teşekkür ederim" diye konuştu.

Ahmetbeyli İlkokulu'nda 4 derslikte 50 öğrenci eğitim öğretim görüyor.

Şehit Askerin Adı Mezun Olduğu Okulda Yaşayacak

Şehit Askerin Adı Mezun Olduğu Okulda Yaşayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim