• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit Ailelerine Ziyaret
Adıyaman'ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ,18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler Günü münasebetiyle ilçe nüfusumuza kayıtlı olan şehit Ailelerini...

Adıyaman'ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ,18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler Günü münasebetiyle ilçe nüfusumuza kayıtlı olan şehit Ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Zafer Sağ ve beraberindekiler, 1991 yılında Hatay-Serinyol'da şehit olan Piyade Er Tahir Yetkin'in Çatbahçe Köyündeki Ailesine, Aslen Sincik ilçesi Aksu köyü nüfusuna kayıtlı 1993 yılında Şırnak-Uludere "de şehit düşen Er Yusuf Çoban'ın Malatya'da ikamet eden ailesine, Sincik ilçesi Karaköse nüfusuna kayıtlı olan 30 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak-Uludere'de şehit düşen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi" nin Malatya'da İkamet eden ailesine, Sincik ilçesi Hüseyinli köyü Nüfusuna Kayıtlı 23 Kasım 2015 tarihinde Şanlıurfa-Siverek'te şehit düşen Polis Memuru Serdal Toprak'ın Malatya-Doğanşehir'de ikamet eden ailesine, Sincik ilçesi Arıkonak köyü nüfusuna kayıtlı 17 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır-Sur'da şehit olan Jandarma Astsubay Mehmet Dinç'in Malatya'da ikamet eden ailesi ziyarette bulundu. Kaymakam Zafer Sağ günün anlam ve önemi için böyle bir ziyaret düşündüklerini ve amaçlarının acıları tekrar yaşatmak değil de devlet olarak değerli şehit ailelerinin onur ve gururunu paylaşmak istediklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, "Allah devletimize milletimize zeval vermesin, keşke olmasaydı ama ilahi takdir buymuş İnşallah tez zamanda ülkemiz bu terör belasından kurtulur başka ocaklara ateş düşmez. Bizleri hem devlet olarak hem de hemşeri olarak yalnız bırakmayıp ziyaret ettikleri için Kaymakam Zafer Sağ'a ve beraberindekilere teşekkür ederiz" dedi.

Kaymakam Zafer Sağ'a İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Safa Doğmaz, İlçe Emniyet Amiri Fatih Dülgeroğlu, Yazı işleri Müdürü Abdullah Kavak, İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve temsili olarak iki öğrenci eşlik etti.

Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit Ailelerine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim