• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Şehir Merkezinde Yayla Serinliği

Şehir Merkezinde Yayla Serinliği
Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine 7 kilometre mesafede yayla hayatı sunuyor.

Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine 7 kilometre mesafede yayla hayatı sunuyor.

Keten İnşaat'ın Osmaniye'de gerçekleştirdiği ve lüks kavramını yeniden tanımlayan Osmaniye Sarayları Projesi, 160 şanslı aileye konforlu ve huzurlu yaşamın kapılarını aralıyor.

Keten Proje Mimarı Buket İraöz, 7 bloktan oluşan Osmaniye Sarayları'nın, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getireceğini söyledi. Bunaltıcı şehir hayatının konut almak isteyenlerin beklentilerini artırdığını ifade eden İraöz, konut alan ailelerin tercihlerinde, artık konforun yanı sıra sakin ve huzurlu bir yaşam sürme hayalinin de etkili olduğunu belirtti. Buket İraöz, Osmaniye Sarayları'nın, insanlara, hayallerini çalışırken de gerçekleştirebilme fırsatı sunduğunu ifade etti.

KENTTE YAYLA SERİNLİĞİ

Yaz aylarını çok sıcak geçiren Osmaniye'de bir yayla kültürü bulunduğunu, kent halkının büyük çoğunluğunun yaz aylarını Zorkun yaylasında geçirdiğini belirten Buket İraöz, Osmaniye Sarayları'nın, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede bulunan doğa harikası konumuyla, yayla serinliğini Osmaniyelilerin ayağına getirdiğini söyledi.

Saray konseptli projede, insanlara ihtiyaçları olan her şeyi sunacaklarını belirten İraöz, "Osmaniye Sarayları öncelikle üst düzey bir kontrol ve koruma sistemine sahip olacak. 7/24 güvenlik, kontrollü araç tanıma sistemi ve tüm dairelerden izlenebilir iç kamera sistemi bulunacak" dedi.

Osmaniye'de daha önce benzeri yapılmamış sosyal donatılar düşündüklerini vurgulayan Keten Proje Mimarı Buket İraöz, şöyle devam etti:

"Sitenin içinde oluşturulacak gölet, şelale, su kanalları ve süs havuzları, incelikli mimariyle birleşince görsel bir şölen oluşturacak ve bu manzara tüm dairelerden panoramik olacak izlenebilecek. Peyzaj çalışmaları içinde yer alacak olan amfi, kamelya, dinlenme terasları, açık alan satranç, site sakinlerine keyifli anlar yaşamaları için imkân sunacak."

LÜKS ALGISI DEĞİŞİYOR

Projenin, Osmaniye'de lüks algısını bir üst kademeye taşıyacağını ifade eden İraöz, birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı yaşam alanlarının yanı sıra, teknolojinin de nimetlerinden faydalandıklarını dile getirdi. İraöz, "Her blokta çift asansör bulunacak. Tüm sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak şekilde jeneratör, site sakinlerinin güvenlikle ve diğer dairelerle konuşabilmesine uygun görüntülü interkom, çağrı merkezi ve teknik servis gibi imkânlar da insanların hayatlarını kolaylaştıracak" şeklinde konuştu.

DAİREDE HAMAM KEYFİ

Saray yaşamının vazgeçilmez simgelerinden hamamın da büyük dairelerin tamamının banyolarında bulunduğunu ifade eden Buket İraöz, spa ve fitness merkezinde de site sakinlerinin tamamına hitap eden sauna, hamam ve buhar odasının olduğunu dile getirdi. İraöz, sosyal donatıları da en üst seviyede tasarladıklarını bildirdi.

Tasarladıkları yaşam alanlarında konforun ve güvenliğin önemine dikkat ettiklerini belirten Keten Proje Mimarı Buket İraöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Osmaniye Sarayları'nda çocukların rahatça vakit geçirebileceği kapalı ve açık oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolin de bulunacak. Ebeveynler evlere kurulan interkom sistemi ile bu alanlarda bulunan kameraları görebilecek ve çocuklarını kontrol edebilecekler. Ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri market, keyifli vakit geçirip yemeklerini yiyebilecekleri kafe, görüşmelerini gerçekleştirebilecekleri, özel günlerinde de kullanabilecekleri toplantı salonu, cep sineması, kuaför ve mescit projeyi emsalsiz kılan özelliklerden."

KONUTTAN DAHA FAZLASI

Kışla Mahallesi, Yağankaş mevkisinde yükselen Osmaniye Sarayları, 210 metrelik rakımıyla 7 kilometre mesafedeki kent merkezinin havasından bunalanlara yayla serinliği sunuyor. Osmaniye Sarayları, OSB'ye 2,5 kilometre, Toprakkale ilçe merkezine 3 kilometre, Devlet Hastanesi'ne 1 kilometre, Türkiye'nin Rotterdam'ı olarak bilinen Adana'nın Ceyhan ilçesine 20 kilometre, Hatay'ın Erzin ilçesine 10 kilometre mesafede bulunuyor. Tüm bölgeye hitap eden proje bir konuttan çok adeta saray yavrusu özelliği ile görenleri hayran bırakıyor.

Şehir Merkezinde Yayla Serinliği

Şehir Merkezinde Yayla Serinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim