• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı
Eskişehir'de, evlerinin önünde asılı olan Türk Bayrağı'na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldığını ve bayrağın yırtıldığını...

Eskişehir'de, evlerinin önünde asılı olan Türk Bayrağı'na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldığını ve bayrağın yırtıldığını söyleyen şehit Muammer Kosacı'nın ailesi, yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.

Ankara'da askeri servisin geçiş güzergahında gerçekleştirilen hain saldırıda 28 kişi şehit olmuş, 61 kişi de yaralanmıştı. Şehit olanlar arasında bulunan 51 yaşındaki sivil memur Muammer Kosacı'nın şehit haberi, Şirintepe Mahallesi Ülkümen Sokak'ta yaşayan ailesine verilmişti. Şehit Muammer Kosacı'nın cenazesi, dün Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ve askeri törenin ardından Asri Mezarlığa defnedilmişti.

Akşam saatlerinde daha önce de şehitler için konvoy düzenleyen Eskişehirliler, teröre tepki konvoyu oluşturarak taziye dileklerini iletmek için şehidin baba ocağına gitti. Burada aileye başsağlığı dileklerini ilettikten sonra, İstiklal Marşı okuyarak şehitler için dua etti. Şehit Kosacı'nın ailesi de gerçekleştiren ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

ŞEHİT AİLESİNDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN SALDIRIYA SERT TEPKİ

Ziyaret sırasında şehit yakınları, cenazeden önce evlerinin önünde asılı olan Türk Bayrağı'na, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldığını ve bayrağın yırtılarak yerinden alındığını söyledi. Türk Bayrağı'na yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösteren şehit yakınları, "Hangi delikanlı bayrağı kesip götürdüyse, o ortaya çıksın. Öyle gecenin bir yarısı gelip, buradan bayrak kesip gitmek vatan hainliğidir. O yüzden kimse gözüksün. Bayrağı kimse indiremez bu Tepebaşı'nda. İndirecek adam gelsin delikanlıysa, benim karşıma çıksın. 10 kişi, 20 kişi, 50 kişi, 100 kişi önemli değil. Gelsin benim karşıma çıksın. Delikanlılık neymiş görsün yani" diyerek tepki gösterdiler.

ŞEHİDİN ABLASI YIRTILAN BAYRAĞIN UCUNU CEBİNDE SAKLIYOR

Şehidin ablası, yırtılan Türk Bayrağı'nın kalan parçasını cebinden çıkararak, "Parçası cebimde duruyor. Ucunu kopartmışlar da bırakmışlar. Yırtmış atmış, parçasını ben saklayacağım" diyerek, parçayı öperek tekrar cebine koydu.

Ziyarete gelen Eskişehirliler ise Türk Bayrağı'na yapılan çirkin saldırıya, "Bu bizim bayrağımız, beğenmeyen varsa defolup gider. Bu ülke de bu bayrak da bizim bayrağımız" diyerek, güvenlik güçlerinden bu konu üzerinde çalışmaları için ricada bulundu.

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Şehidin Baba Ocağındaki Bayrağa Saldırı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim