• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü
Yeni yıla dakikalar kala Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Özel Harekât polisi Erol Aktürk'ün şehadetinin...

Yeni yıla dakikalar kala Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Özel Harekât polisi Erol Aktürk'ün şehadetinin beşinci gününde, evinin bahçesinde Mevlid okutuldu. Şehidin annesi, Mevlid boyunca oğlunun evinin balkonunda ağladı. Gözü yaşlı Aliye Aktürk'ü, bir kadın polis memuru ve yakınları teselli etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bir ara baygınlık geçiren Aktürk'e sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin 8 yaşındaki oğlu Mehmet Akif ise metanetli tavırlarıyla dikkat çekti.

Manisa'da görev yapan, geçici görevle gittiği Cizre'de şehit olan ve geçen cumartesi günü İzmir'de toprağa verilen 43 yaşındaki Erol Aktürk için Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi TOKİ1'de bulunan evinin bahçesinde, Yunusemre Belediyesi ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle yemekli Mevlid programı düzenlendi. Programa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Emniyet Müdür Vekili Abdullah Kel, şehidin kayın babası Ömer Yaşar, kardeşleri İsmail Aktürk ve Hüseyin Aktürk, oğlu Mehmet Akif Aktürk, Manisa'daki mesai arkadaşları olan Özel Harekât polisleri, çok sayıda emniyet personeli ve diğer vatandaşlar katıldı.

Oğlu Erol 17 yaşındayken eşi Mehmet Aktürk'ü kaybeden Aliye Aktürk, Mevlid boyunca oğlunun evinin balkonundan gözyaşları içinde dua etti. Balkon demirlerinin arkasından aşağıya bakan anne Aktürk'e, bir ara bayılınca sağlık ekibi müdahale etti. Bir kadın polis memuru ve yakınları, gözü yaşlı anneyi devamlı teselli etti. Şehidin eşi Şule Aktürk ile kızları Rümeysa ve Tuğba da evlerinden Mevlid dinledi ve kadın ziyaretçilerin taziyelerini kabul etti.

Yunusemre Belediyesi tarafından yemek ikramı yapılan Mevlid programı, İl Müftüsü Cihan'ın birlik ve beraberlik mesajı içeren duasıyla sona erdi.

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Şehidin annesi Mevlid boyunca gözyaşı döktü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim