• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralan ve tedavi gördüğü GATA'da 20 gün sonra şehit düşen 24 yaşındaki Piyade...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralan ve tedavi gördüğü GATA'da 20 gün sonra şehit düşen 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Vedat Öz'ün amca oğlu Selahattin Öz, hainlerin sonunun er ya da geç geleceğini söyledi.

PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralan ve tedavi gördüğü GATA'da 20 gün sonra şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Vedat Öz'ün, Manisa'nın merkez Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki baba evinde yas var. Haberin duyulması üzerine şehidin baba evine büyük Türk bayrağı asıldı. Yunusemre Belediyesi de evin önüne taziye çadırı kurdu. Şehidin kardeşi Ahmet Öz, amca ve dayıları taziyeleri kabul ederken, evin önünde bir ambulans hazır bekletildi. Şehit annesi Bilgen Öz ile basası Şefik Öz'ün, GATA'da olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin önce uçakla Akhisar Askeri Havaalanı'na, buradan da karayoluyla baba ocağına getirileceği bildirildi. Şehidin annesi ile bir plastik fabrikasında çalışan babasının da cenazeyle birlikte Manisa'ya gelecekleri duyuruldu. Vatani görevini yaptıktan sonra teskere bırakan dört yıllık Uzman Çavuş Öz'ün, ailenin iki çocuğundan biri olduğu öğrenildi. İki yıldır Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan şehit Öz, iki ay önce, geçici görevlendirmeyle Sur'a gönderilmiş.

"HAİNLER DURMUYOR AMA ER YA DA GEÇ SONLARI GELECEK"

Şehidin baba evinde taziyeleri kabul eden amca oğlu Selahattin Öz, "Perşembe gecesi operasyona gidiyorlarmış. Operasyona giderken keskin bir nişancı tarafından vurulmuş. İlk müdahalede kalbi durmuştu. Daha sonra kalbi çalıştı ama bilinci kapalıydı. Açık değildi bilinci. Sürekli bilinci kapalı durdu. Dün (10 Mart Perşembe) akşam Cenab-ı Allah emanetini geri aldı. Vatanımız sağ olsun." dedi.

Allah'ın hainlere fırsat vermemesi dileğinde bulunan Selahattin Öz, "Bugün şehidimizin cenazesi gelecek. Öğlene doğru gelecek. İkinci namazına müteakip Hatuniye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Hainler durmuyor, hainler olduğu müddetçe bu böyle devam edecek. Hainler hiçbir zaman durmuyor. Ama hainlerin sonu gelecek. Hainlerin sonu er ya da geç gelecek. Bu vatan, bu vatanı kurtarırken birlik beraberlik içinde ne şehitler verdi. Tamam, bizim şehidimiz ama bu vatana da binlerce şehitler verildi. Sonuçta bu vatan kolay kazanılmıyor. Nice şehitler verdik. Bunların hiçbiri kolay olmadı. Tabi ki bunun sonu gelecek. Kimsenin hainlerin sonunun gelmeyeceğinden şüphesi yok. Rahat gelir yani." şeklinde konuştu. Cihan

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Şehidin amcaoğlu: Hainlerin sonu er yada geç gelecek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim