• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda keskin nişancılar tarafından açılan ateş sonucu vurulan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda keskin nişancılar tarafından açılan ateş sonucu vurulan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın bebeğinin 40'nın çıktığı gün, şehit düştüğü ortaya çıktı. Şehidin tabutu başına getirilen 40 günlük bebeğini son kez şehide gösterildi.

Geçici görevle Ağrı'nın Patnos ilçesindeki birliğinden Mardin'in Nusaybin ilçesine giden Gökhan Alıcı, güvenlik güçlerince Nusaybin Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonda keskin nişancıların açtığı ateş sonucu şehit düştü. Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı, yaklaşık 40 gün önce doğan bebeği için baba evine son kez Türk bayrağına sarılı tabut ile getirildi. Şehidin naaşı doğduğu evde alınan helalliğin ardından Yeşilyurt Mahallesi'ndeki camiye getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Şehit Gökhan Alıcı, dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Vali Yardımcıları Halil Uymaz, Mursel Çakıroğlu, 5, Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, silah arkadaşları, polisler, askerler ve çok sayıda yakını katıldı.

"İŞTE BABAN" DİYEREK BABASINI GÖSTERDİLER

Şehidin eşi Efsane Alıcı ve annesi Hatice Alıcı, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşları ile çocuğunu uğurlayan anne Hatice Alıcı, "Yolun açık olsun. Mekanın cennet olsun" diyerek dua etti. Öte yandan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın, bebeğinin 40'nın çıktığı gün şehit haberi ailesine ulaştığı ortaya çıktı. Alıcı'nın yakınları, 40 günlük bebeği tabutun başına getirdi. Bebeğin yüzünü açan yakınları, "İşte baban" diyerek feryat etti.

Şehit Alıcı'nın dünyaya gelecek bebeği için Ağrı Patnos'taki birliğinden izin alarak, memleketine geldiği öğrenildi. Bebeğin gören, kucağına alarak seven Alıcı'nın doğumdan bir kaç gün sonra ise tekrar birliğine döndüğü belirtildi. Uzman Çavuş Alıcı'nın birliğine döndükten bir süre sonra ise geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildiği belirtildi.

Gökhan Alıcı, Yeşilyurt Mahallesi'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında dualarla defin edildi.

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı

Şehadet Haberi, Bebeğinin 40’ının Çıktığı Gün Ulaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim