• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Seferihisar’da İşçiye Bayram Müjdesi

Seferihisar’da İşçiye Bayram Müjdesi
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye işçilerine 1 Mayıs müjdesi verdi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye işçilerine 1 Mayıs müjdesi verdi. Toplu sözleşmeyi imzaladıklarını söyleyen Başkan Soyer, işçi maaşlarına yüzde 11 zam yaptıklarını açıkladı.

Seferihisar Belediyesi'nde son 7 yılda olduğu gibi belediye işçileri yine 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda toplu sözleşme sevinci yaşadı. Seferihisar Belediyesi ve Belediye İş Sendikası tarafından sürdürülen toplu iş sözleşmesinin tamamlandığını belirten Başkan Soyer, maaş ve sosyal yardımlarla beraber yüzde 11 zam yaptıklarını açıkladı.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN"

Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde belediye işçileriyle birlikte düzenlenen imza töreni Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer, Gürhan Özata ve CHP'li belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Her 1 Mayıs öncesinde olduğu gibi sendikamızla bir araya geldik. İçerisinde bulunduğumuz bütün zor koşullara rağmen müzakerelerimizi olumlu bir şekilde tamamlamayı başardık. Geleneğimizi bozmadığımız için çok mutluyum. Tüm çalışan arkadaşlarımdan işlerine daha sıkı sarılmalarını ve Seferihisar'ın geleceğine katkı sağlamalarını istiyorum. Seferihisar'da yakaladığımız barış ve bir arada yaşama ortamının da tüm Türkiye'ye örnek olmasını diliyorum" dedi.

"BÜYÜK FEDAKARLIKLARLA İMZA ATTI"

Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu da yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Belediyenin içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Özellikle Bütünşehir Yasasından sonra küçük belediyeler büyük zorluklarla iş yapmaya çalışıyor. Seferihisar Belediye Başkanımız Tunç Soyer yine büyük fedakarlıklarla toplu sözleşmeye imza attı. Kendisine minnettarız. Şimdi işçi kardeşlerimizin alın terlerinin karşılığını alırken işlerine daha çok sahip çıkmasını ve performanslarını iki katına çıkarmalarını bekliyorum."

Seferihisar’da İşçiye Bayram Müjdesi

Seferihisar’da İşçiye Bayram Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim