• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Sedat Ağçay: "Sağlam Bir Nefes Almak İçin Kazanmak İstiyoruz"

Sedat Ağçay: "Sağlam Bir Nefes Almak İçin Kazanmak İstiyoruz"
Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, "Geçen hafta yenilerek Denizlispor'a can verdik. O yüzden şimdi tekrar sağlam bir nefes almak için...

Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, "Geçen hafta yenilerek Denizlispor'a can verdik. O yüzden şimdi tekrar sağlam bir nefes almak için içerideki maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Sedat, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rahatlayabilmeleri için içeride oynayacakları Balıkesirspor maçını kazanmaları gerektiğini kaydeden Sedat, "Geçen hafta yenilerek Denizlispor'a can verdik. O yüzden şimdi tekrar sağlam bir nefes almak için içerideki maçımızı kazanmak istiyoruz. İnşallah bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sonucunu maçta alacağız" dedi.

"HEDEFİMİZ AŞAĞIDAN YUKARI TIRMANMAK"

Kendi performansıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Sedat, "Daha faydalı olacağıma inanıyorum. Çünkü daha öncede söylediğim gibi oynayarak form tutan biriyim. Bunu da son haftalarda sahaya yansıtıyorum. İnşallah bunun üstüne de koymak istiyorum. Takıma daha fazla şey vermek istiyorum. Bu sonuç da olursa benim için iyi olur. Bir tane de gole ihtiyacım var. Ama en önemlisi bu hafta alacağımız galibiyetle takımın nefes alması. Zorlu bir süreç gibi görünüyor. Öylede bir pozisyondayız. İki maç alsanız yukarıya, kaybetsek aşağıya. Bir önceki röportajımızdan farklı konuşuyor gibi oluyoruz. Ama bu ligin iyi olmasından mı, dengesiz olmasından mı, ona da siz karar verin artık. İnşallah bu hafta kazanıp, çıkmadık candan umut kesilmez deyip, hedefimiz yukarısı olsun diyorum. Ama öncelikli hedefimiz aşağıdan bir basamak daha yukarıya tırmanmak" diye konuştu.

"SON HAFTALARDA İÇERİDE İYİ OYNUYORUZ

PTT 1. Lig'in 27. haftasında oynayacakları Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Sedat Ağçay, "İki hafta üst üste sahamızda oynayacağız. Balıkesirspor play-off'u hedefleyen bir takım. Şanlıurfaspor da düşmemek için mücadele ediyor. Biz de son haftalarda içeride iyi oynuyoruz. Balıkesirspor maçını kazınıp rahat bir nefes almak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor, sonucunu da inşallah maçta alacağız. Öncelikli hedefimiz aşağıdan bir basamak daha yukarıya çıkmak." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim