• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Sedaş, KOÜ Öğrencileri İle Buluşacak

Sedaş, KOÜ Öğrencileri İle Buluşacak
SEDAŞ, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermek adına Kocaeli Üniversitesi :öğrencileri ile bir araya gelecek.

SEDAŞ, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermek adına Kocaeli Üniversitesi :öğrencileri ile bir araya gelecek.

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, üniversite öğrencilerine proje üretmeyi teşvik etmeyi amaçlayan "Proje Fikri Yarışması" hakkında bilgi vermek üzere Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı'nı ziyaret etti. Projenin yürütme kurulu ile değerlendirme kurulunun oluşturulması ve akademik takvime göre yarışma takviminin hazırlanması ile ilgili detayları Prof. Dr. Bekir Çakır'a aktaran SEDAŞ yöneticileri, rektör yardımcısının makamında ağırlandı.

SEDAŞ, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 17 Mart Perşembe günü saat 13.30'da düzenleyeceği panelde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi konferans salonunda öğrencileriyle bir araya gelecek. Konuların, öğrencilerin dikkatini çekeceğini belirten öğretim görevlileri ve öğrenci kulüp başkanları ile SEDAŞ yetkilileri tüm öğrencileri panele davet ettiklerini açıkladılar.

SEDAŞ'ın, elektrik dağıtım bölgesi içinde yer alan üniversitelerle birlikte başlattığı yarışma projesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Prof. Dr. Çakır, "SEDAŞ'ın öğrencilerimizle buluşması için bilişim teknolojilerini kapsayan projelerinizi paylaşacağınız panelde SEDAŞ yöneticilerini üniversitemizde misafir etmekten onur duyacağız. Kocaeli Üniversitesi olarak SEDAŞ'ın yürüttüğü iletişim çalışmalarını sonuna kadar destekliyoruz. Öğrencilerimize katma değeri yüksek olacak olan bu yarışma ve SEDAŞ'ın projelerini de daha yakından tanımaları için düzenlenen panel de öğrencilerimiz için iyi bir fırsat olacaktır" dedi.

SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara'da yer alan 4 İlde, "Projesi İyi Olan Kazansın" sloganıyla başlattığı, "Proje Fikri Yarışması" için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) yöneticileri ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim