• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek
Türkiye'nin dünyaya açılan önemli markalarından Schafer, yeni genel merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye'nin dünyaya açılan önemli markalarından Schafer, yeni genel merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Schafer Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aslan, 2016 yılında Türkiye ve dünyada mağaza sayılarını arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yaptığı ihracatlarla Türkiye'nin dış ticaret açığının kapanmasına katkı sağlayan züccaciye ve ev yaşam markası Schafer'ın, yeni genel merkez binasının açılışı gerçekleştirildi. Beylikdüzü Mustafa Kurtoğlu Caddesi üzerinde gerçekleşen açılış törenine, Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan, Schafer Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aslan'ın yanı sıra yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda işadamı ile davetliler katıldı. 30 bin metrekare alan üzerine çok fonksiyonlu olarak inşa edilen binanın içerisinde lojistik mağazası, outlet mağazası, Schafer Akademi, Showroom, ofisler, toplantı odaları ve konsept mutfaklar bulunuyor. Genel Merkez binasında oluşturulan akademi ile meslek uzmanları yetiştirmeye hazırlanan Schafer, bu alanda da bir ilke imza atıyor. Yeni açtığı genel merkez binasında dev yatırımlara hazırlanan Schafer, Türk markasını dünyanın önemli birçok şehrine taşıyarak ekonomiye katkı sağlayacak.

"DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE ÖRNEĞİ OLMAYAN BİR GENEL MERKEZ YAPTIK"

Yeni açılan merkez binasının alanında tek örnek olduğunu belirten Schafer Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aslan, "Bugün yeni genel merkezimizin açılışındayız, bizim için çok heyecanlı bir gün aslında. Dünyada ve Türkiye'de örneği olmayan bir genel merkez yaptık. Bu binada konsept alanlarımız, showroomumuz, kendi içerisinde birçok mutfak kültürü barındıran alanların da içerisinde bulunduğu, en önemlisi akademinin bulunduğu merkezimizi açtık. Yurtiçinden ve yurtdışından misafirlerimiz burada. İş ortaklarımız burada yine" dedi.

"SCHAFER AKADEMİ MESLEK UZMANLARI YETİŞTİRECEK"

Schafer Akademi'nin kendilerini çok heyecanlandıran bir proje olduğunu belirten Aslan, "Bir mağaza düşünün ki kepenginden kalemliğine kadar her şeyi içinde barındıran, tüm mağaza ekiplerimizin burada gelip eğitim aldığı, yurtdışı ekiplerimizin bile burada gelip ürünleri gördüğü. Bizim için nitelikli birer züccaciye uzmanının yetiştiği merkez oldu burası . Akademi bu binanın manevi olarak kalbi oldu diyebilirim" diye konuştu.

HEDEF DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE 70 MAĞAZA

Açılan her mağaza ile çalışan ekip sayısının hızla çoğaldığına vurgu yapan Murat Aslan, "Bu sene birçok yeni mağaza açmayı planlıyoruz. 2016 hedeflerimiz, Türkiye'de 25 olan mağaza sayısını 40'a çıkarma, yurtdışında 15 olan mağaza sayısını ise 30'a çıkarıp totalde 70 mağaza sayısına ulaşmak istiyoruz. Türkiye'de çok talep oluyor ama yurtdışı mağazalar göz bebeğimiz bizim. Yurtdışı yatırımlarını daha da çok önemli buluyoruz" ifadelerini kullandı.

2009 yılında Alman Schafer'ın 80 ülkedeki isim hakkını alan Aslan Ticaret, bugün Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya ve Uzakdoğu" ülkelerine ihracat yapan bir Türk firması olarak hizmetlerine devam ediyor.

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Schafer Akademi, Meslek Uzmanları Yetiştirecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim