• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Satso 31.meslek Komitesi 4,5g İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Satso 31.meslek Komitesi 4,5g İle İlgili Açıklamalarda Bulundu
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu telekomünikasyon ve bilgisayar faaliyetleri ile iştigal eden 31. Meslek...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu telekomünikasyon ve bilgisayar faaliyetleri ile iştigal eden 31. Meslek Komitesi 4,5 G iletişim teknolojisi ile ilgili açıklamada bulundu.

Konu ile ilgili değerlendirme yapan 31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Behlül Bayrak, "31.meslek komitesi olarak 1 Nisan itibariyle iletişimin ve bilginin tamamen hızlandığı cep internet hizmetinde Sakarya halkının bilgi karmaşasına kapılmadan kaliteli ve hak ettiği hizmeti alması için günlerdir seferberlik halindeyiz. Tüm mağazalarımızın çalışanları, gerekli eğitimlerinden geçerek müşteriye doğru bilgiyi sunacak hale gelmiştir. Başkanımız Mahmut Kösemusul'un talimatı ile bu konuda komite olarak yerel medyaya da canlı yayınlar ve çeşitli haberlerle açıklamalarda bulunduk. Artik Türkiye kendi altyapısı ile yerli otomotiv, yerli cep telefonu üretebilmeli. 4.5 G teknolojisinin asıl avantajı yazılım konusunda kendisini gösterecek. Sakarya Teknokent'in üyelerimize sunduğu kolaylıkları takip eden komitemizin bu konuda yakında çalışmaları daha da netleşecektir. SATSO olarak hem Tüketicimizin hem üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımız hızlanacaktır. Komite Üyemiz İmdat Delican tek tek üyelerimizi dolaşarak eksikleri yerinde tespit etmiş ve bir raporla komite başkanımız İbrahim Arabul'a sunmuştur. Bu konuda Yardımlarınızı bizden esirgemeyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul'a, teşekkürlerimizi sunuyoruz. 4.5 G ile artık ses yerine görüntü ve hızlı dataya erişmek çok daha kolay olacaktır. Halkımız herhangi bir şey şikayette bulunmak isterse tüm operatör mağazalarımızın kendilerine hizmet için açık olduğunu bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim