• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Satranç Turnuvasına 270 Sporcu Katıldı

Satranç Turnuvasına 270 Sporcu Katıldı
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporları satranç Düzce il birinciliği...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporları satranç Düzce il birinciliği turnuvasına yaklaşık 270 sporcu katıldı.

Okul sporları Düzce satranç il birinciliği müsabakaları 2 gün boyunca Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. Düzce satranç il birinciliği turnuvasına 270 sporcu katıldı. İki gün süren okul sporları satranç müsabakalarında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yarışan sporcular, madalya ve kupaya uzanmak için zamanlarını iyi değerlendirmeye çalıştı.

Okul sporları Düzce satranç il birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Müdür Vekili Yasemin Sayın Köroğlu ve Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Çetin Kaypak takdim etti.

Minik Erkeklerde Mehmet Akif İnce birinci, Muhammet Ali Atabaş ikinci, Mehmet Deniz İnce üçüncü, Bilal Aydın dördüncü, minik kızlarda Çağla Nehir Subaşı birinci, Kudret Toprak ikinci, Zümra Tanınmış üçüncü, Küçük Erkeklerde Muhammet Talha Güler birinci, Efe Cora ikinci, Ender Ak üçüncü, Küçük kızlarda Sümeyye Rana Kuş birinci, Tuğçe Şen ikinci, Fatma Nur Emir üçüncü, Yıldız Erkeklerde Melih Bahadır birinci, Faruk Yazıcı ikinci, Kadir Çamlı üçüncü, Yıldız Kızlarda Melisa Bakış birinci, Şevval Saime Durdu ikinci, Hürrem Uzun üçüncü, Genç Erkeklerde Çağrıcan Subaşı birinci, Orhan Aytuğ Turhan ikinci, Cihat Emir Onat üçüncü, Genç Kızlarda ise Gizem Kutlu birinci, Şevval Bayraktar ikinci ve Şule Bayraktar üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.

Satranç Turnuvasına 270 Sporcu Katıldı

Satranç Turnuvasına 270 Sporcu Katıldı

Satranç Turnuvasına 270 Sporcu Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim