• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

"Satıcının Asası" Başkent’te

"Satıcının Asası" Başkent’te
Yazar Yeşim Koçer Acar, "Satıcının Asası" isimli kişisel gelişim kitabının imza gününde Ankaralı okurlarıyla buluştu.

Yazar Yeşim Koçer Acar, "Satıcının Asası" isimli kişisel gelişim kitabının imza gününde Ankaralı okurlarıyla buluştu.

Ankara Kitap Fuarı'ndaki imza gününde "Satıcının Asası" isimli kitabıyla okurlarının karşısına çıkan Yeşim Koçer Acar, Ankaralı kitapseverlerden yoğun ilgi gördü. Aynı zamanda yaşam ve kariyer koçluğu yapan, 25 yıldır ağırlıklı olarak medya sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev alan Acar, kitabında çıraklıkla başlayan iş hayatının yönetici pozisyonunda geçirdiği son 20 yılını aktarıyor.

Kitabında hayali ve hedefleri olan gençlere, anne ve babalara ders niteliğinde yaşanmış hikayeleri aktardığını söyleyen Acar, "Kitabımda yazdığım şeyler, bir ömre bedel bilgiler, gerçek ve yaşanan hikayeler" dedi. Gençlere hayal ettiklerini yaşamaları için sevmedikleri işlere yönelmemeleri tavsiyesinde bulunan Acar, kitabını "Tamamen gerçek hayata dair, biraz mutluluğun biraz da hayallerin peşinde koşan bir kitap" olarak tanımladı.

"SÜSSÜZ VE İNCE BİR KİTAP"

Okurlarının "bilgiye, neyi nasıl yapacağını bilmeye ihtiyacı olan insanlar" olduğunu söyleyen Acar, özellikle içindeki bilgiye ihtiyacı olan insanların sadece arkasını okuyup almaları için "süssüz" ve "ince" bir kitap yazdığını belirtti. Kitabın 180 sayfa olmasına rağmen 76 sayfa olarak yayınlandığını anlatan Acar, insanlara hedeflerini göstermeyi değil, istedikleri hedeflere giderken rehber olmayı öğretmeyi amaçladığını dile getirdi.

"MECAZİ ANLAMDA BİLGİMİ SATIYORUM"

Kitabın adının neden "Satıcının Asası" olduğunu aktaran Acar, "Annelik bile iyi "satıcı" olmayı gerektiriyor. Liderler bile ne anlattığına bakmazlar, Hitler gibi. "Sizi sabun yapacağım, yakacağım" dedi adam ama koca bir nesil onun arkasından gitti. Dolayısıyla bir şeyi nasıl anlattığınız, nasıl sattığınız çok önemli. Ben de bu işi çok iyi bilen insan olarak mecazi anlamda bilgimi satıyorum. O yüzden gençlere "hayallerinizin peşinden gidin" diyorum. Biraz modern keşiş niteliğinde olduğum için onu doğru aktarabileyim diye kitabımın adı "Satıcının Asası" dedi.

Acar, minik okurlarına da bol bol imza dağıtmayı ihmal etmedi.

"Satıcının Asası" Başkent’te

"Satıcının Asası" Başkent’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim