• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

SASKİ’den Pamukova’nın Altyapısına 35 Milyonluk Yatırım

SASKİ’den Pamukova’nın Altyapısına 35 Milyonluk Yatırım
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova'da devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili gelinen son...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova'da devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili gelinen son noktayı açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dâhil olan Pamukova'da 77 kilometrelik kanalizasyon hattı inşasını geçtiğimiz dönem tamamlamıştık. Şimdi ise bölgeye 2 buçuk milyonluk yatırımla 10 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa ettik. Ayrıca 80 kilometrelik içmesuyu hattı çalışmalarımız da farklı noktalarda devam ediyor. Kısa süre içerisinde içmesuyu hattı çalışmalarını da tamamlayarak, ilçemizi sağlam ve modern altyapıya kavuşturacağız" diye konuştu.

Tüm ilçeleri sağlam altyapı ve temiz içmesuyu ile buluşturmayı hedeflediklerini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "İnşası tamamlanan kanalizasyon hattı, güney bölgemize hizmet verecek Atıksu Arıtma tesisi ile entegre olacak. Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında ise yağmursuyu ve içmesuyu hattı inşa çalışmalarımızı başlatmıştık. Yağmursuyu hattı inşa çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah bölgede devam eden yatırımlarımızın tamamlanmasıyla Pamukova temiz içmesuyuna ve sağlam altyapıya kavuşacak. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Rüstem Keleş, "Bölgede devam eden yatırımlarımızın tamamlanmasıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarına başlayacak. Pamukova'yı altyapı ve üstyapı baştan aşağıyı yenilenmiş olacak. Asfaltı ve sağlam altyapısı ile yeni bir Pamukova inşa etmiş olacağız. İlçemiz uzun yıllar altyapı ve içmesuyu konusunda hiçbir sorun yaşamayacak. Tüm çalışmalarımızın tamamlanmasıyla ilçemizin altyapısına yaklaşık 35 milyonluk yatırım yapmış olacağız. İnşallah kısa süre içerisinde Pamukova'da çalışmalarımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

SASKİ’den Pamukova’nın Altyapısına 35 Milyonluk Yatırım

SASKİ’den Pamukova’nın Altyapısına 35 Milyonluk Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim