• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

SASKİ artık cebinizde

SASKİ artık cebinizde
Mobil Uygulama ile SASKİ'ye dair birçok hizmete kolayca ulaşılabileceğini dile getiren Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız "SASKİ Mobil Uygulama...

Mobil Uygulama ile SASKİ'ye dair birçok hizmete kolayca ulaşılabileceğini dile getiren Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız "SASKİ Mobil Uygulama ile vatandaşlarımıza artık çok daha yakınız. Vatandaşlarımız SASKİ Mobil Uygulamasını kullanarak, SASKİ'ye ve hizmetlerine kolay ve hızlı ulaşabilirler" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, SASKİ Mobil Uygulama ile vatandaşlara verdiği hizmetin kalitesini arttırıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız, "Kurum olarak vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın SASKİ'ye daha hızlı ve kolay ulaşabilmeleri adına birçok hizmeti kullanıma sunduk. SASKİ Mobil Uygulama ile vatandaşlarımıza artık çok daha yakınız. Birçok işlem Mobil Uygulama ile artık çok daha hızlı ve kolay" diye konuştu.

Birçok işlemin akıllı telefon ile Mobil Uygulama üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapılabildiğini belirten Mücahit Yıldız, "Vatandaşlarımız IOS ve Android platformlu cihazları ile SASKİ Mobil Uygulamasını kullanarak, SASKİ'ye ve hizmetlerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirler. Uygulama üzerinden su borcunuzu ödeyebilir, arıza ve kaçak bildiriminde bulunabilir, su kesinti bilgisi sorgulayabilir, su analiz raporlarını inceleyebilir, SASKİ'ye dair duyuru ve haberlere ulaşabilir veya Su Asistanı ile vücudunuzun günlük su ihtiyacını ölçebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan Mobil Uygulama ile SASKİ vatandaşlarımızın cebinde" ifadelerini kullandı.

SASKİ Mobil Uygulama ile birçok işlemin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebileceğini dile getiren Yıldız, "SASKİ olarak tüm gayretimiz vatandaşlarımızın hizmetlerimize daha kolay ve hızlı ulaşabilmeleri için. En ileri teknolojileri kullanarak vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Mobil Uygulamamız ile vatandaşlarımıza hem daha yakınız hem de fatura ödeme gibi birçok işlemi daha güvenli hale getiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sunduğumuz bu kolaylıklardan istifade etmeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim