• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Saruhanlı’da Başkan Kenez güven tazeledi

Saruhanlı’da Başkan Kenez güven tazeledi
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 19. olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Emin Kenez, tek listeyle girilen seçimde 2. kez seçildi.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 19. olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Emin Kenez, tek listeyle girilen seçimde 2. kez seçildi.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 19. olağan genel kuruluna tek liste halinde gidildi. Genel kurulda Divan Başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (MESOB) Başkan Yardımcısı Halim Şener getirildi. Genel kurulda konuşan Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, "Norveç'te ulu önder Mustafa kemal Atatürk'e ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan saygısızlığı, ABD başkanının kutsal değerimiz olan Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ve terör örgütlerine destek vermesinden dolayı nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bunları yapanların savaştan, terörden ve kandan beslendiğine bir kez daha acı tecrübelerle tanık olduk. Bunların hepsi ülkemizin düşmanıdır. Bizler çiftçisiyle, işçisiyle, memuruyla bir bütün olarak sükunetli olup beladan, musibetten uzak durmamız gerekiyor. Ülke olarak bu günlerde çektiğimiz sıkıntılar, zorluklar inşallah gelecek yılların refahı olacak hepimiz için. Silahlı kuvvetlerimize Afrin'de Zeytindalı Harekatında üstün başarılar dileriz" dedi.

Esnafların taleplerini anlatan Kenez, "Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının yeniden yapılandırılıp uzun vadeye yayılması, kredi kullanacak esnaflarımıza en kolay şekilde, en düşük faizli uzun vadeli kredi imkanlarının sağlanması, esnaf kefaletin verdiği kredilerin taksitlerinin kredi kartı ile ödenmesine devam edilmesi, 2 bin civarında esnafı olan ilçemize esnafın bankası olan Halk Bankasının en kısa zamanda şube açmasını, Bağ kurlu esnaflarımızın mağduriyetlerinin bir an önce giderilip tüm esnafımızın rahatlamasını istiyoruz. Esnaflarımızın bu sorunlarının çözümünde siyasilerin bizlere destek olmasını istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimlere mevcut Başkan Kenez tek listeyle girdi. Kenez 2. kez seçilerek güven tazeledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim