• BIST 9710.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Saroğlundan Akdemir’e Ziyaret

Saroğlundan Akdemir’e Ziyaret
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret ederek emeklilere yapılacak TOKİ için yer temini konusunda Başkan Akdemir'den destek isteyerek dosya takdim etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "1 Kasım seçimleri öncesi hükumetimizin ve Sayın Başbakanımızın açıkladığı gibi Türkiye'de milyonlarca emeklinin 250 TL taksitle 240 ay vadeli TOKİ projesiyle ilgili açıklamalarda bulunuldu. Seçim öncesi yer tespiti yapılan yerlerde açıklandı. Zonguldak on binlerce emekli adına bizde 2 bin 500 oldu. Biz biliyorsunuz bütün vilayetlerde mülki amirler aracılığıyla TOKİ daire başkanlığına talepler gidiyor. Biz Zonguldak Valisi Ali Kaban'a talepte bulunan arkadaşlarımızın listesini verdik. Bütün mesele Zonguldak Belediye Başkanı olarak sizin Zonguldak'ta 30 sene çalışıp emekli olan arkadaşlarım adına sizden yer temini konusunda talebimiz var. Ben inanıyorum ki emeklilere saygı duyduğunuzu emeklileri memnun edecek şekilde en kısa zamanda yer konusunda çaba sarf edeceğinizi biliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise konuyla ilgili ne gerekiyorsa meclis üyeleri ile birlikte yanlarında olduklarını ifade ederek "Sizleri bu konuda üzgün görmek bizleri üzer özellikle yaşlısına ve geçmişine sahip çıkmayan toplumlar asla ve asla başarılı olamazlar. Bizler emekli arkadaşlarımıza bizim yapabileceğimiz ne gerekiyorsa meclis üyelerimizde dahil hep birlikte yanınızdayız. Mülkiyet kanunun çıkmasıyla ilgili 7 Haziran öncesi bir adım atıldı. Zonguldak çok özel bir şehir bu özelliği havzayı fahmiye kanununun getirmiş olduğu sıkıntılardan kaynaklanan ve yanlış yapılaşmadan kaynaklanan hadiseler var. Yer fakiriyiz ama ne olursa olsun emekli arkadaşlarımıza bu konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

Saroğlundan Akdemir’e Ziyaret

Saroğlundan Akdemir’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim