• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Sarkma ve yağ fazlalıkları sorun olmaktan çıkıyor

Sarkma ve yağ fazlalıkları sorun olmaktan çıkıyor
Emsey Hospital'dan Akupunktur Uzmanı Dr. Şelale Kesginci konuyla ilgili görüşlerini paylaşıyor.

Kırışıklıkların azaltılması ve fazla yağların vücuttan uzaklaştırılması için, günümüzde çok sayıda yöntem kullanılıyor. Ancak bir yeni nesil yöntem var ki, etkili sonuçları ve son teknoloji ürünü olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Exilis Elite isimli bu yöntem, kırışıklıkların azaltılması ve hedeflenen yağ birikintilerinin uzaklaştırılması için invazif olmayan devrim niteliğinde bir tedavi formu sunuyor. Emsey Hospital'dan Akupunktur Uzmanı Dr. Şelale Kesginci konuyla ilgili görüşlerini paylaşıyor.

Exilis Elite yöntemi nedir, nasıl uygulanır?

Exilis Elite, hedeflenen yağ birikimlerinin azaltılması ve cilt sıkılaştırılması için invazif olmayan bir tedavi sistemine imkan verir. Bilimsel olarak kanıtlanan ve klinik olarak onaylı ve ödüllü bir cihazla uygulanan Exilis Elite; kırışıklıkları azaltıp, gevşekliği azaltarak, konforlu bir şekilde 4-6 seansta sonuç verir, odaklanmış yüksek frekans teknolojisi kullanılması esasına dayanır.

Exilis Elite, konforlu ve acısız bir uygulama olup, en iyi kozmetik sonucu sağlayan ideal ısıtma ve soğutma kombinasyonu ile enerjiyi hedefleme kabiliyetine sahiptir. Exilis Elite ek olarak, kırışıklıkların tedavisinin yanı sıra, genellikle ilk seans sonrası gözlemlenebilir sonuçlar ile hızlı ve etkili deri sıkılaşması sağlar.

Exilis Elite, invazif yağ aldırma (Liposuction) tekniklerinde tedavi öncesinde ve sonrasında da tamamlayıcı olarak kullanılabilir. Uygulama, özellikle orta seviye yağ birikimlerine sahip ve Lipoplasti için uygun olmayan hastalarda kullanılabilir.

Güvenli kullanım ile hastalar rahat ediyor

FDA(Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı, yeni nesil radyofrekans, en gelişmiş ultrasound ve krio soğutma işlemlerinden yararlanan Exilis Elite, uygun hastalarda kullanıldığında tamamen güvenilirdir. Cihaz, klinik olarak test edilmiştir. Yapılan çalışmalarda herhangi bir yan etkisi olmadığı belirtilmiştir.

Dual enerji teknolojisiyle vücut şekilleniyor

Patentli Exilis Elite teknolojisi, ultrasonun mekanik etkisi ve cilt soğutma ile birlikte, dokuyu kontrollü ısıtmayı sağlayan radyofrekanstan faydalanır. Ultrason ve radyofrekans enerjisinin etkisi, dirençli olan dokuya erişime ve dokunun tedavisine olanak verir. Exilis Elite tam olarak derin yağ tabakalarını hedeflerken, bu sırada yüzeydeki temaslı soğutucu cilt sıcaklığını düzenler ve sağlıklı cilt yapılarını korur.

RF enerjisi, hedeflenen derin Termal dokuların ısıtılmasını amaçlar. Metabolik aktivite başlatılır ve yağ dokusu lipolizi hızlandırılır. Yağ hücresi hacmi azalır ve yağ tabakası kırılır.Yerleşik termometre, doku sıcaklığını sürekli olarak kontrol etmeye gerek duymadan, homojen bir biçimde enerji dağılımı sağlar. Exilis Elite seansı, 45 – 60 dakika sürer. Kişi uygulama sonrasında günlük faaliyetlerine geri dönebilir. Exilis Elite, ağrılı bir uygulama değildir. Bir ile 2 ay içinde, 4 seanstan sonra optimal sonuçlara ulaşılır. Seans aralıkları 7 – 10 günde birdir. İlk seanstan sonrada bile etkiler ortaya çıkar ve yaklaşık 4 – 6 seans sonrasında mükemmel sonuçlar alınır.

Kullanım alanları

Exilis Elite uygulamasının başlıca kullanım alanları şunlardır:
Kol içindeki gevşeme, fazlalık ve sarkmalar
Karın, göbek ve yanlardaki yağ birikimleri
Mide, karın ve alt karın fazlalıkları
Sırtta oluşan sarkmalar ve yağ fazlalıkları
Popo sıkılaştırma, kaldırma ve toparlama
Basenler ve iç bacaklarda şekilledirme
Arka bacaklar, yağ birikimleri olan ve selülitli bölgeler
Ön ve iç bacaklarda elastikiyet kaybına bağlı olarak oluşan sarkma, yağ fazlalıkları ve dalgalanmalar

Avantajları

Güvenli, etkili, hassas ve ağrısız bir yöntem olan Exilis Elite, tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Uygulama non-invaziv'dir. Kişiler uygulamanın hemen ardından günlük aktivitelerine dönebilir. Kullanımı son derece kolay olan bu uygulama, hedef bölgeye yönelir ve hızlı şekillendirme çözümü sunar. Etkileri kanıtlanmış olan Exilis Elite yönteminde, yüz başlığı ile sıkılaştırıcı, şekillendirici ve toparlayıcı etkiler mevcuttur.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim