• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Sarıgül'den gece 03.00 mesaisi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile yeni yılı kutladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı'nda akşam saatlerinde başlayan yılbaşı eğlencesinin ardından saat 03.00'da temizlik görevlileriyle bir araya geldi.
 
Nişantaşı Atiye Sokak'ta temizlik personeliyle yemek yiyen Mustafa Sarıgül basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Sarıgül burada yaptığı konuşmada temizlik müdürlüğünde görevli çalışanların 14 saattir görevlerinin başında olduğunu belirterek, "Yurttaşlarımız yeni yılı karşılarken arkadaşlarımız binlerce vatandaşımızın arasında görevlerini yaptı. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda saat ilerledi, İstanbul'da yeni yılı karşılayan vatandaşlarımız evlerine doğru dönüyor. Ben de istedim ki arkadaşlarımızla sohbet edelim, gecenin bir değerlendirmesini yapalım. Allah onlardan razı olsun. Çok güzel bir çalışma yaptılar, yere en ufak bir kağıt bile düştüğünde onları yerden aldılar. Zabıtalarımızın da görevleri vardı, fen işlerinde çalışan arkadaşlarımızın da. Onlara da teşekkür ediyorum. Ama temizlik müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımız, onlar Şişli'nin yüz akı, onlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 
İstanbullulara mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dileyen Sarıgül, ayrıca şunları kaydetti: 
 
"Yeni yılda İstanbul'un her yeri Nişantaşı gibi olacak. İstanbul'un 39 ilçesi 39 tane Nişantaşı gibi Şişli gibi olacak. Yeni yılda İstanbul'da kin dönemi, sevgisizlik dönemi bitecek. Yeni yılda özgürlük, barış, demokrasi ve adalet dönemi olacak. Ötekisi olmayan bir anlayış olacak. Hiçbir şekilde ayrıcalık yapmayan, yüzde yirmisi benim, yüzde otuzu benim, yüzde ellisi benim anlayışı değil vatandaşlarımızı hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan yüzde yüz kucaklayan bir anlayış olacak. Yüzde yüzünün, yüzünü güldüren yeni bir yıl olacak. İstanbul'u yönetenler hem yoruldular, hem yordular. İstanbul'u yönetenlerin gitme vakti geldi."
 
Kutlamanın yapıldığı sokakta kurulan sofrada bir araya gelen Sarıgül ve temizlik işçileri etli pilav yedi.
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim