• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

'Sarıgül koltuğun peşinde koşmuyor'

'Sarıgül koltuğun peşinde koşmuyor'
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, halk için hizmet etmek istediğini söyledi.


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, halk için hizmet etmek istediğini belirterek, “Sarıgül koltuğun peşinde koşmuyor. Sarıgül, doğruların peşinde, Hakk’ın ve halkın peşinde koşuyor” dedi.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Üsküdar’da esnafı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkös’in eşlik ettiği ziyarette Mustafa Sarıgül, meydanda coşkulu kalabalık tarafından davul zurnalarla karşılandı. Yol kenarında yer alan dükkanlara giren Sarıgül, Üsküdar CHP İlçe Başkanlığını yanındaki pazarı da ziyaret edip esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.

Daha sonra Ümraniye Yavuztürk’te seçim otobüsü üzerinden halka seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, “Önemli olan şu: seçimler gelir geçer bu meydanda bir şey söz veriyorsanız yapmalısınız. Sarıgül koltuğun peşinde koşmuyor, Sarıgül, doğruların peşinde, hakkın ve halkın peşinde koşuyor” dedi.

TAPU SORUNUNA ÇÖZÜM

Sarıgül, ilçedeki tapu sorununa da değinerek, iktidara geldiklerinde sorunları yok edeceklerini belirtti. Mustafa Sarıgül,“Tapu ve 2B sorunlarını çözeceğiz. Bu olay plan yapma yetkisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde. Planları Büyükşehir yapacak, Üsküdar Belediyesi de planları onaylayacak. Benim vatandaşlarımda evlerinde ‘Bismillah’ diyerek huzur içerisinde oturacak. Hayır için, güzellik için, bereket olsun diye AK Parti’ye oy veren kişilerime sesleniyorum. 10 yıldan sonra partiler yoruluyor” ifadelerini kullandı.

Sarıgül, vatandaşların haklarını ve hukuklarını koruyacağını belirterek, meydanda olmayan AK Partili yurttaşların da haklarını koruyacağını vurguladı.

Konuşmasını sürdüren Mustafa Sarıgül, “Ben Sayın Başbakanın Emine yengeyle, çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu olmasını arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

Sarıgül, daha sonra Maltepe’deki programı için Üsküdar’dan ayrıldı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim