• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi
S.S Sarıgöl Merkez ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 2016 yılında yaş ve kuru üzüm ile üzüm ürünlerini tanıtma çalışmalarının ilk...

S.S Sarıgöl Merkez ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 2016 yılında yaş ve kuru üzüm ile üzüm ürünlerini tanıtma çalışmalarının ilk etkinliğini düzenledi.

Sarıgöl Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikle üzüm ve mamullerinin tanıtımı yapıldı. Tanıtım gecesine Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, MHP İlçe Başkanı Ali Çakır, Sarıgöl Belediye Başkan yardımcısı Hamza İlhan, meclis üyeleri, muhtarlar, Alaşehir MYO Kooperatifçilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Cebeci, Alaşehir MYO Kooperatifçilik Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Vizyon TÜRK TV Kanalı'nın "Yörük Kızı" Programı sunucusu Fatoş Kadıoğlu ve çiftçiler katıldı.

Üzüm tanıtım gecesinde konuşma yapan S.S. Sarıgöl Merkez ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yusuf Tüfekçi, "Sarıgöl üzümün başkentti ama yeteri kadar tanıtımı bugüne kadar yapılamamıştır. Bu eksiğimizi tanıtımlarla daha iyi seviyeye çıkaracağız. Sadece yaş ve kuru üzümle değil üzümlerden pekmez, şıra, kuru üzüm, sirke, pestil yapımı için çalışmalarımız olacak. Bunları iyi bir tanıtımla yapacağız. Kooperatif olarak üzüm ve mamullerini yapacağız. Kooperatif olarak piyasaya süreceğiz." dedi. Üzüm tanıtım gecesinde yerel sanatçılar söylediği türkülerle izleyenlerden büyük alkış topladı.

FATOŞ KADIOĞLU'NDAN TANITIMA TAM DESTEK

Vizyon TÜRK TV Kanalı'nın Yörük Kızı Programının sunucusu Fatoş Kadıoğlu, Kula'da katıldığı bir etkinlik sonrası Sarıgöl'de düzenlenen Üzüm Tanıtım Gecesi'ne katılarak gecede çiftçilere söylediği güzel türkülerle adeta büyüledi. İzleyenler de Kadıoğlu'nu ayakta alkışladı. Program öncesi, Fatoş Kadıoğlu kooperatif tarafından hazırlanan üzüm mamullerinin bir süre tanıtımını yaparak, "Kooperatifin çalışmalarını yürekten destekliyorum. Bu nedenle de Sarıgöl üzümü tanıtımı için de yetkililere ve çiftçilere Yörük Kızı programında Sarıgöl'ün üzümünü ve mamullerini tanıtacağım. Sizleri programımda ağırlamaktan mutlu olacağım." dedi.

Program sonunda Sarıgöl Belediye Başkan yardımcısı Hamza İlhan tarafından, sunucu ve sanatçı Fatoş Kadıoğlu'na çiçek verilerek teşekkür edildi.

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi

Sarıgöl’de Üzüm Tanıtım Gecesi Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim