• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Sarıgöl’de Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni Düzenlenecek

Sarıgöl’de Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni Düzenlenecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede yaptığı dev yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Sarıgöl'de Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni gerçekleştirecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede yaptığı dev yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Sarıgöl'de Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni gerçekleştirecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımlarıyla düzenlenecek etkinlikler Cuma Günü saat: 14.00'da başlayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında Manisa il genelindeki dev yatırımlarına Sarıgöl ilçesindeki Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de düzenleyeceği etkinlikler kapsamında Mimar Sinan Çocuk Kulübü ve Parkı, Girne Caddesi, MABEM, Gıda Bankası ve Sarıgöl Belediyesi Fevzi Tekeş Parkı açılışları ile birlikte Siteler Parkı Temel Atma Töreni gerçekleştirilecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılacağı Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni 18 Mart Cuma günü saat: 14.00 itibarı ile başlayıp 16.30'a kadar devam edecek.

2016'nın Manisa'ya dev yatırımlar yapılacağı bir yıl olacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi. Halkın gösterdiği teveccühle bu makama seçildiğini ve layık olmak adına seçimden sonra var gücüyle çalıştığını dile getiren Başkan Ergün, "17 ilçemize en iyi hizmetleri kazandırma noktasında belediye başkanlarımızla ve ilçe koordinasyon şube müdürlüklerimizle sürekli istişare içerisindeyiz. Katı atık bertaraf tesisimizden asfaltlama çalışmalarına, araç filolarımızdan kavşaklara kadar birçok alanda dev projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Sarıgöl ilçemizde de Cuma günü Toplu Açılış ve Temel Atma Törenimizi gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Projelerimiz, Sarıgöl'e hayırlı olsun" diye konuştu.

Sarıgöl’de Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni Düzenlenecek

Sarıgöl’de Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni Düzenlenecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim