• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Sarıgöl’de Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Sarıgöl’de Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi
Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Sarıgöl Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa başlattıkları "Bir kan ver üç hayat kurtar" kan bağışı kampanyası...

Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Sarıgöl Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa başlattıkları "Bir kan ver üç hayat kurtar" kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. Kan bağışı kampanyasına destek veren Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk kan bağışında bulunarak kan bağışının önemine dikkat çekti.

Sarıgöl Kızılay Şubesi Kan Alım İstasyonunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve çok sayıda vatandaş katılarak kan bağışında bulundu. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar yedi kez kan bağışında bulundum. Bulunmaya da devam edeceğim. Kan, bugün size lazım olmayabilir ama bir gün size de lazım olabilir. Bu nedenle sağlıklı olan vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmalarını istiyorum. Verdiğimiz kan başkalarına hayat vermesi ise çok güzel bir duygu." dedi.

Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Deniz Kaya, sağlıklı olan, 18 yaşını dolduran ve 65 yaşını geçmemiş olan vatandaşların kan bağışında bulunabileceklerini belirterek, "Bağışlanan bir ünite kan, merkezimizde yapılan ayrışımla, üç kişiye hayat vermektedir. Kan bağışında bulunan bir kişi 120 gün sonra tekrar kan bağışında bulunabilir." şeklinde konuştu.

Sarıgöl'de düzenlenen kan bağışı kampanyasında 93 kişinin kan bağışında bulunduğunu belirten Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi de şunları söyledi: "'Kan bağışı kampanyamıza destek veren Sarıgöl Kaymakamımız Çetin Kılınç'a, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a, kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim."

Sarıgöl’de Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Sarıgöl’de Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Sarıgöl’de Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim