• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Sarıcaoğlu: “Devletin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalıyız”

Sarıcaoğlu: “Devletin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalıyız”
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Devletimizin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalıyız" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Devletimizin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalıyız" dedi.

Muhtarlar ile istişare ve değerlendirme toplantılarına gruplar halinde devam eden Başkan Sarıcaoğlu, Boğaziçi, Çakallı, Çalbaşı, Çataltepe, Çukurbük, Değirmencili, Haıllı, Kartepe, Kayabaşı, Kazancı, Mert, Susuz, Şeyhresul, Talışman, Tekke ve Yosunlu Muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt da eşlik etti. Toplantının köylerde yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaların değerlendirmesi olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Devletimizin bize vermiş olduğu kaynakları en iyi şekilde kullanmalıyız. Sırf göz boyamak için değil gerçekten hizmet için çalışmak zorundayız. Bu zamana kadar bu şekilde çalışmalarımızı yaptık bundan sonrada bu şekilde yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"İhtiyaç ne ise onu yapıyoruz"

Sarıcaoğlu şunları kaydetti: "Mahallelerimizde ki ihtiyaçlar siz değerli muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda belirleniyor. Bu ihtiyaçları Devletimizin bizlere vermiş olduğu kaynakları en iyi şekilde kullanarak yapıyoruz. İlçemiz konumu itibariyle çok geniş bir konuma sahip bu yüzden tüm çalışmalar bir anda olmuyor. Biz notlarımızı alıyoruz ve aciliyet sırasına göre köylerimizdeki çalışmaları yapıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt'un da dediği gibi Büyükşehir Belediyemiz ile her zaman bir uyum içerisindeyiz bu sayede ilçemiz çok iyi noktalara geldi. Tüm muhtarlarımıza ve Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt'a toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum."

"Kavak'ın su sorunu çözüldü"

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt toplantıda yaptığı konuşmada, "Kavak'ın çok büyük su sorunu vardı. Yapılan arıtma tesisi ile artık Kavak'ta su sorunu olmayacak. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Kavak'ın her zaman yanında olduk ve çalışmalarımıza Kavak'ın çok daha iyi noktalara gelebilmesi için yön verdik. Bunu çok iyi şekilde başardığımızın farkındayız. Bu çalışmalar bir ekip işi Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile bir uyum içerisindeki çalışmalar Kavak'ta meyvesini vermeye başladı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim