• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Sarıçam’da 6 ayrı noktada yol yapım çalışması sürüyor

Sarıçam’da 6 ayrı noktada yol yapım çalışması sürüyor
Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt, kilit parke yol yapım ve kaldırım çalışmalarını...

Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt, kilit parke yol yapım ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam halkının rahatı için şu anda 6 ayrı yerde çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ilçedeki sorunlu olan ve hiç yapılmayan yolları bir an önce bitirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bilal Uludağ, göreve geldikleri günden itibaren yoğun bir şekilde yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, önceliği ise hiç asfalt yapılmamış ve çok kötü durumda olan yerlere verdiklerini ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, "Kış aylarında da dinlemeden havaların iyi olduğu günlerde yol yapım çalışmalarımıza ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda birçok mahallemizdeki asfalt sorunlarını giderdik ve gidermeye de devam ediyoruz." dedi.

Şu anda Mehmet Akif Ersoy, Yavuz Sultan Selim, Orhangazi, Karlık- Torunlar, Yarımca mahallelerinde asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken Bilal Uludağ, "6 ayrı noktada Fen İşlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Orhangazi mahallemizde asfalt yama çalışması yapılıyor. İlçe tarihinde görülmemiş asfalt yol çalışmasını 21 aya yakın bir süreçte, çok daha fazlasıyla yaptık. Asfalt yol hamlemiz imkânlarımızın doğrultusunda devam edecek. Tek amacımız Sarıçamlılara hizmet etmek. Bunun için seçildik. İlçemizi daha modern bir hale getirmek için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında altyapıya da önem veriyoruz." diye konuştu.

Sarıçam’da 6 ayrı noktada yol yapım çalışması sürüyor

Sarıçam’da 6 ayrı noktada yol yapım çalışması sürüyor

Sarıçam’da 6 ayrı noktada yol yapım çalışması sürüyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim