• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor
Keten Proje, saray konforunu, ihtişamını ve zenginliğini yapımı devam eden Osmaniye Sarayları projesiyle hayata geçirecek.

Keten Proje, saray konforunu, ihtişamını ve zenginliğini yapımı devam eden Osmaniye Sarayları projesiyle hayata geçirecek.

Kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirecek olan konsept proje, toplam 7 blokta 160 şanslı ailenin sahibi olabileceği, sosyal donatılarıyla, mimarisi ve konumuyla Osmaniye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür İraöz, Osmaniye Sarayları'nda yaşamın 2017 yılında başlayacağını bildirdi.

İHTİYACINIZ OLAN HERŞEY BU PROJEDE

Prestijli projeler üretmek ve yaşanabilir alanlar oluşturmak için çıktıkları yolda çeşitli illerde projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Hüseyin İraöz, Osmaniye'deki kaliteli ve nitelikli yaşam alanı beklentilerini karşılamak için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Saray konseptli projede insanların ihtiyaçları olan her şeyi sunacaklarını belirten İraöz, "Osmaniye Sarayları öncelikle üst düzey bir kontrol ve koruma sistemine sahip olacak. 7/24 güvenlik, kontrollü araç tanıma sistemi ve tüm dairelerden izlenebilir iç kamera sistemi bulunacak" dedi.

Konforu ve ihtişamı bir arada sunan Osmaniye Sarayları'nda tüm ayrıntıların düşünüldüğünü söyleyen Keten Proje Mimarı Buket İraöz ise projeyi şöyle anlattı:

"Osmaniye'de daha önce benzeri yapılmamış sosyal donatılar düşündük. Bunların içinde sitenin içinde yer alacak bir gölet, şelale, su kanalları ve süs havuzları incelikli mimariyle birleşince görsel bir şölen oluşturacak ve bu manzara tüm dairelerden panoramik olacak izlenebilecek. Peyzaj çalışmaları içinde yer alacak olan amfi, kamelya, dinlenme terasları, açık alan satranç site sakinlerine keyifli anlar yaşamaları için imkan sunacak."

OSMANİYE'DE LÜKS ALGISI DEĞİŞİYOR

Osmaniye Sarayları'nın, Keten Proje'nin iz bırakacak çalışmaları içerisinde yerini alacağını dile getiren Buket İraöz, lüks algısını bir üst kademeye taşıyacaklarını da belirtti. Birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı yaşam alanlarının yanı sıra, teknolojinin de nimetlerinden faydalandıklarını dile getiren İraöz, "Her blokta çift asansör bulunacak. Tüm sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak şekilde jenaratör, site sakinlerinin güvenlikle ve diğer dairelerle konuşabilmesine uygun görüntülü interkom, çağrı merkezi ve teknik servis gibi imkanlar da insanların hayatlarını kolaylaştıracak" şeklinde konuştu.

Saray yaşamının vazgeçilmez simgelerinden hamamın da 3+1 ve 4+1 dairelerin tamamının banyolarında bulunduğunu söyleyen Hüseyin İraöz, spa ve fitness merkezinde de site sakinlerinin tamamına hitap eden sanuna, hamam ve buhar odasının olduğunu dile getirdi. İraöz, sosyal donatıları da en üst seviyede tasarladıklarını bildirdi.

ÇOCUKLAR İÇİN SINIRSIZ EĞLENCE VE GÜVENLİK

Bireylerin günün stresini atabilmeleri için tenis, basketbol ve voleybol sahaları, 4 mevsim kullanılabilen ısıtmalı kapalı havuzun bulunduğu projede çocuklar da unutulmadı. Tasarladıkları yaşam alanlarında konforun ve güvenliğin önemine dikkat ettiklerini belirten Keten Proje Kurucusu Hüseyin İraöz, "Osmaniye Sarayları'nda çocukların rahatça vakit geçirebileceği kapalı ve açık oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolin de bulunacak. Ebeveynler evlere kurulan interkom sistemi ile bu alanlarda bulunan kameraları görebilecek ve çocuklarını kontrol edebilecekler" dedi. Hüseyin İraöz Osmaniye Sarayları'nın öne çıkan özelliklerini şöyle sıraladı:

"Ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri market, keyifli vakit geçirip yemeklerini yiyebilecekleri cafe, görüşmelerini gerçekleştirebilecekleri, özel günlerini de kullanabilecekleri toplantı salonu, cep sineması, kuaför ve mescit projeyi emsalsiz kılan özelliklerden."

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Saray Konforu Ve İhtişamı Osmaniye’ye Geliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim