• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Saran'dan gençlere tavsiye: Sevdiğiniz işi yapın

Saran'dan gençlere tavsiye: Sevdiğiniz işi yapın
Türkiye'nin önemli işadamlarından Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun (ULİT) düzenlediği...

Türkiye'nin önemli işadamlarından Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun (ULİT) düzenlediği 11. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne konuşmacı olarak katıldı.

UÜ Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Aydem Çiftçioğlu'nun yaptığı panelde konuşan Sadettin Saran, gençlere iş hayatı konusunda tavsiyelerde bulundu.

"SEVDİĞİNİZ İŞİ, SEVDİĞİNİZ İNSANLARLA BİRLİKTE YAPIN"

Hayatta en önemli şeyin zaman yönetimi olduğunu ifade eden Saran, kendisinin yakaladığı başarıyı da zaman yönetimini çok iyi yapmasına bağladı.

Başarılı olmak isteyen gençlere de sevdikleri işi yapmalarını tavsiye eden Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı, "Başarılı olmak için tavsiyelerimden bir tanesi; bir kere sevdiğiniz işi yapacaksınız. Sevdiğiniz işi, sevdiğiniz insanlarla yaparsanız çok daha şanslısınız demektir. O da her zaman olmuyor. Ben mühendislik okudum. Bana bazı anlamlarda faydası oldu ancak çok sevdiğim bir meslek değildi. Hayatta en önemli şey zaman yönetimidir. Ben bu kadar başarılı olduysam en önemli sebeplerinden birisi de zaman yönetimini iyi yapmamdandır. İşe eleman alırken bizim İK yöneticilerine söylediğim şey; kendini geliştiren, farklı işler yapabilen, kendine ve topluma faydalı işler yapan insanlara öncelik tanıyın diyorum." şeklinde konuştu.

İleri görüşlü bir işadamı olduğunu vurgulayan Sadettin Saran, yatırım yapmaya başladığında 50 milyon Dolar bile olmayan Türkiye'deki spor sektörünün bugün milyar dolarlar ile ölçüldüğünün altını çizdi.

Cihan

Saran'dan gençlere tavsiye: Sevdiğiniz işi yapın

Saran'dan gençlere tavsiye: Sevdiğiniz işi yapın

Saran'dan gençlere tavsiye: Sevdiğiniz işi yapın

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim