• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Saral’dan Paralel Yapı İddiası

Saral’dan Paralel Yapı İddiası
Trabzonspor Personel ve İdari İşler Koordinatörü Gökhan Saral, sosyal medya üzerinden, "Türk sporu ve futbolundaki paralelciler deşifre edilebildi mi? Galatasaray...

Trabzonspor Personel ve İdari İşler Koordinatörü Gökhan Saral, sosyal medya üzerinden, "Türk sporu ve futbolundaki paralelciler deşifre edilebildi mi? Galatasaray maçında Trabzonspor'a yapılanlar, şampiyonluğu çalınmış bir camiayı tahrik ederek sokağa dökmeyi amaçlayan bir yapının işi olamaz mı" iddiasında bulundu.

Trabzonspor Personel ve İdari İşler Koordönatörü Gökhan Saral, Galatasaray maçında yaşananların futboldaki paralel yapının işi olabileceğini iddia ederek twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

"Emniyet ve yargı başta olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızan paralel yapının, futbolu es geçmesi sizce mümkün müdür? Hepimiz biliyoruz ki, bu yapının kitleleri koordine ve rant için futbolda da ciddi bir örgütlenmeye gitmemiş olması olanaksızdır! Şimdi soruyorum; Türk sporu ve futbolundaki paralelciler deşifre edilebildi mi? Galatasaray maçında Trabzonspor'a yapılanlar, şampiyonluğu çalınmış bir camiayı tahrik ederek sokağa dökmeyi amaçlayan bir yapının işi olamaz mı? Trabzonspor üzerinden yeni bir cephe mi açılmak istendi? Kurumların her birimi ciddiyet ve titizlikle soruşturulmalıdır."

"Futbol Federasyonu Başkanı, "burada bilgimiz dışında bir şeyler oluyor" diyerek bir federasyon yöneticisinden yardım istiyorsa benim şüphem neden anormal olsun ki? Futbol Federasyonu, kurulları ya da şikenin aktörlerini aklama derdinde değiliz! Derdimiz, Trabzonspor'a yapılan operasyonun arkasında kim varsa deşifre edilmesidir. Şikeciler paralelle iş tuttu, bu yapı deşifre olunca da suçu paralelin üzerine atıp kıvırmaya çalıştı. Şikecileri aklayan mahkeme kararına da saygı duymuyorum! Trabzonspor camiası şunu bilsin ki hakkımızı çalanlarla mücadelem bedeli ne olursa olsun sürecek. Aziz Yıldırım ve şike arkadaşları Türk futbolunun içinde oluşturmuş olduğu derin lobi ekibiyle tarihe hırsız olarak tescillenmiştir. Gasp edilmiş 2010-2011 şampiyonluk kupamızın ve tüm haksızlıkların hesabının öbür dünyaya kalmayacak olduğunu herkes yaşayarak görecektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim