• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü
Beykoz Riva yolunda meydana gelen trafik kazasında 3. köprü bağlantı yollarında çalışan 5 işçinin bulunduğu otomobil ile lüks otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Beykoz Riva yolunda meydana gelen trafik kazasında 3. köprü bağlantı yollarında çalışan 5 işçinin bulunduğu otomobil ile lüks otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu 4 işçi hayatını kaybetti. Bir işçi ve diğer lüks otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Kaza, sabah 07.45 sıralarında Riva yolu Türkiye Futbol Federasyonu tesisleri yakınında meydana geldi. Üçüncü köprü inşaatının taşeron firmasında çalışan ve Riva'da bir otelde kalan 5 işçi, 67 LT 521 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, karşı yönden gelen Batuhan Bilicik'in kullandığı 34 NN 6578 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipler araçta sıkışanları kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza çevresine güvenlik şeridi çekerek başka bir kazanın olmaması için önlem aldı. Kazada otomobilde bulunan işçilerden Ufuk Köylü, Enver Karataş, Mehmet Bilik ve Fahri Sarıaslan olay yerinde hayatını kaybetti. İşçilerden ağır yaralanan Feyzullah Karataş ve lüks otomobilin sürücüsü Batuhan Bilicik yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından işçilerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İŞÇİLERİN ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aynı şantiyede çalışan işçilerin arkadaşları kaza haberini alarak olay yerine geldiklerinde gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. İşçileri polis ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Bir işçi gözyaşları içinde, "'Ben önden gidiyordum onlar arkadan geliyorlardı şantiyeye gidiyorduk. Hepsi ölmüş'" dedi. Görgü tanıkları, köprü inşaatında çalışan işçileri taşıyan otomobil ile karşı yönden hızla gelen lüks aracın kafa kafaya çarpıştığını söyledi. Vatandaşlar, kazanın ardından yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Polis kaza il ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

Cihan

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Şantiye yolunda can verdiler: 4 işçi öldü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim