• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Şanlıurfaspor’da İsim Krizi

Şanlıurfaspor’da İsim Krizi
Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, kulübün adını taşıyan bazı internet sitesi sayfaları ve sosyal medya hesaplarında yer alan isim değişikliği...

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, kulübün adını taşıyan bazı internet sitesi sayfaları ve sosyal medya hesaplarında yer alan isim değişikliği yapılacağı iddialarını yalanladı.

Kulüp adına açıklama yapan İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde yapılan tüzük değişikliği kongresi öncesi ve sonrası bazı çevreler tarafından çok sayıda dedikodu oluşturulduğunu ve bunların gerçeklikle alakası olmadığını belirtti. Sarı-yeşilli ekibin İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, tüzük kongresi sonrası Şanlıurfaspor'un isminin değiştirileceği haberlerinin de asılsız olduğunu ve asla böyle bir şeyin olmayacağının altını çizdi. Özellikle Şanlıurfaspor'un yapılan tüzük kongresinde değiştirildiği dedikodusu ve haberlerin artık maksadı aşarak amacı dışına çıktığını ifade eden Süt, "Şanlıurfaspor tüzük kongresinde Şanlıurfaspor'un isminin değiştirildiği haberleri aldı başını gidiyor. Özellikle bu haberleri yapanların biraz araştırma içine girerek yapmasını rica ediyoruz. Nitekim Bir takımın isminin değiştirilmesi veya önüne sponsor alınması için herhangi bir kongreye gerek yoktur. Bunlara örnek vermek gerekirse Elazığspor ve Yeni Malatyaspor en son sponsor alarak isimlerinin başına sponsor isimlerini koymuşlardır. Bir araştırın bakalım bu takımlar bunları yapmak için kongre mi yaptılar. Bir takımın başına veya sonuna sponsor isim eklemek için TFF'nin gerekli mercilerinde prosedürlere bağlı kalarak onay almak gereklidir. Bunu araştırmak içinse TFF'nin resmi sayfasına girerek biraz araştırma ve okumak yeterli olacaktır. Şanlıurfaspor Kulübü olarak Şanlıurfa basınından ricamız, biraz daha araştırmacı haberler yapılırsa, herkes doğru yolu bulacaktır. Bu sayede de hem Şanlıurfaspor bu kadar basit tartışmalara maruz kalmaz hem de taraftarımız daha doğru olanı doğru olarak öğrenmiş olur" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim