• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Şanlıurfaspor’da Hedef İkide İki Yapmak

Şanlıurfaspor’da Hedef İkide İki Yapmak
Denizlispor galibiyeti sonrası 1461 Trabzon hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor'da hedef üst üste ikinci galibiyetini almak.

Denizlispor galibiyeti sonrası 1461 Trabzon hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor'da hedef üst üste ikinci galibiyetini almak.

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde hafta sonu GAP Arena'da konuk edeceği 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına devam eden sarı-yeşilli ekipte moraller yerinde. Günü çift idmanla tamamlayan Şanlıurfaspor sabah gruplar halinde salonda çalıştıktan sonra akşam sahada maçın taktik çalışmasını yaptı. Akşam yapılan antrenmanda düz koşu ve pas çalışması yapan sarı-yeşilli ekip, yarı alanda çift kale maç yaptıktan sonra şut çalışması ile idmanı sonlandırdı. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde yapılan ve bir buçuk saat süren antrenmanı yönetim kurulu da izledi.

AHMET ARAS: "GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor'un golcü futbolcusu Ahmet Aras, Denizlispor maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Tecrübeli forvet, deplasman fobisini üzerlerinden attıklarını belirterek, "Denizli deplasmanından istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzdeki 1461 Trabzon maçına odaklandık. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah hafta sonu taraftarımıza bir 3 puan daha hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

EDINHO: "ARTIK GALİBİYETLER GELECEK"

Sarı-yeşilli ekibin başarılı bir diğer forveti Edinho ise takımın kendine geldiğini ve seri galibiyetlere başlayacaklarını söyledi.

Edinho, çok kaliteli futbolculardan oluşan bir ekip olduklarının altını çizerek, "Denizlispor maçına kadar bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Son oynadığımız karşılaşmada hem deplasmanda ilk defa kazandık hem de uzun zaman sonra galibiyet ile tanıştık. Ben bundan sonra galibiyet serilerinin devam edeceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bu takımı daha üst sıralara çıkarmak için mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor’da Hedef İkide İki Yapmak

Şanlıurfaspor’da Hedef İkide İki Yapmak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim