• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Şanlıurfaspor- Samsunspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor- Samsunspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 21. haftasında Samsunspor, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Samsunspor, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır kafasına demir çubuk atıldığını iddia ederken, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise bazen sendelediklerini ama düşmediklerini belirtti.

KORUKIR: "KAFAMA DEMİR ÇUBUK ATILACAK KADAR NE YAPTIM"

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kafasına atılan demir parçasından dolayı tepki göstererek, "Öncelikle şunu söyleyeyim, dört hafta ben namusumla, şerefimle bu takıma hizmet ettim. Hatalarım oldu, bunu kabul ederim ama ben Şanlıurfaspor'un ekmeğini yedim. Ekmek yediğim yere namussuzluk yapmak ne ailemde vardır ne de sülalemde vardır. Benim kafama demir parçası atacak kadar ben ne kötülük yaptım. Bir tane beyefendi geldi; yönetici herhalde, ağza alınmayacak sözler söyledi. Arkadaşlar Allah aşkına futbol oyunu bu. Maça gelince ilk yarıda 2-0 öne geçtik. Ondan sonra Şanlıurfaspor'un ilk yarıda bize bariz bir üstünlüğü var. Çok da gol kaçırdılar. Maçı 3-2'ye de 4-2'ye de çevirebilirlerdi. İkinci yarı bizim yaptığımız değişiklerle, oyuncularımızın daha sakin oynaması, daha istekli oynaması, daha ciddi oynamasından dolayı çok önemli bir dakikada golü attık. Futbol böyle bir oyun ama genel baktığınız zaman Şanlıurfaspor'un bizden daha fazla girdiği gol pozisyonu var" dedi.

KERİMOĞLU: "BAZEN SENDELERİZ AMA DÜŞMEYİZ"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise, "Maçın geneline bakacak olursak yediğimiz 2 gol ve geri dönüş. Futbolcuların mücadeleleri, taraftarın desteği, oynama istekleri muhteşem. Bazen böyle kazalar oluyor ama biz olaya pozitif yönden bakıyoruz. Şanlıurfa halkının oyuncusuna sahip çıkması bunlar sevindirici. Bazen böyle kazalar olur, bu kazaları da telafi ederiz. Biz her zaman şöyle düşünürüz, bazen sendeleriz ama düşmeyiz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor- Samsunspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor- Samsunspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim