• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Şanlıurfaspor - Medipol Başakşehir Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - Medipol Başakşehir Maçının Ardından
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. hafta maçında Şanlıurfaspor, kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. hafta maçında Şanlıurfaspor, kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'u ligde beşinci sıradayken almadığını ve yeni transferlerle her maçın final havasında geçeceğini söyledi. Kerimoğlu, "İlk yarı iyi oynayan bir ekip, ikinci yarı kırmızı kart mı değil mi tartışılır, öyle uygun görüldü. Söylenecek fazla bir şey yok. Bizim için önemli olan Pazar günü oynayacağımız Karşıyaka maçı. Tabi bu içeride oynayacağımız maçın, buraya gelen rakiplerin bazı şeyleri hissetmesi açısından bunların çalışmasını zaten devamlı yapıyorduk. Kısmetse 3 puanla başlayacağız. Allah kısmet ederse bundan sonraki maçların hepsi final havasında geçecek. Şalıurfaspor'un hak ettiği yerin yukarılarda olduğunu, bu bölümlerde olmadığını düşünüyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda. Bakıldığında yeni gelen, yeni kurulan bir ekip. Ben buraya geldiğimde bu takımı beşinci sırada almadım. Bazı şeylerin değişmesi gerekiyordu. Biz de buraya gerekli transferlerin, kaliteli oyuncuların gelmesiyle beraber, mevcut kadromuzla, kaliteli oyuncularla beraber kaynaşma dönemi, inşallah daha iyi olacak. Buna inanıyorum çünkü inanmadığım şeyi hayatta söylemem. Bu çocuklar bunu zaten başaracaktır" şeklinde konuştu.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, "Özellikle sene başından itibaren gruptan lider çıkma hedefi koymuştuk. Şu an itibariyle avantajlıyız ama hiçbir oyun oynanmadan kazanılmıyor. Önümüzdeki hafta itibariyle kupada oynayacağımız son bir maç var. Belki beraberlik yetiyor ama onu da kazanma duygusuyla oyun disiplinine sadık, yüksek enerjiyle oynayacağız ve grubu inşallah birinci bitireceğiz. Bugün zemin kötü olduğundan her iki takım da oynamaya çalıştı. Golü bizim bulmamız oyunun bizim elimize geçmesini sağladı. Rakibin de 10 kişi kalması oyunun kontrolü bizim elimizde oldu. Ben özellikle her iki takımın oyuncularını iyi niyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Şanlıurfaspor'a ve Tugay hocaya başarılar diliyorum. Şanlıurfa'ya da ilk defa geldim, güzel bir şehir. Hem bize hem de oyuncularımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sonraki maçlarda onlara başarılar diliyorum" dedi.

Şanlıurfaspor'un bir değişim içinde olduğunu söyleyen Avcı," Oyuncu sirkülasyonu var, yeni bir hoca geldi. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar" diye konuştu.

Şanlıurfaspor - Medipol Başakşehir Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - Medipol Başakşehir Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim