• BIST 9548.09
  • Altın 2497.112
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.543
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Şanlıurfalı Gazetecilerden Dicle Epsaş’a Ziyaret

Şanlıurfalı Gazetecilerden Dicle Epsaş’a Ziyaret
Şanlıurfa'nın yerel ve ulusal basın mensupları Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) Genel Müdürü Avni Doğan'ı ziyaret ederek, hayırlı...

Şanlıurfa'nın yerel ve ulusal basın mensupları Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) Genel Müdürü Avni Doğan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında basının önemine değinen Genel Müdür Doğan, bölgenin şirketi olarak, bölge sorunlarına daha yapıcı çözümler sağlayacaklarını ifade etti.

Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan ve Dicle EPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Talat Akay, Yeni Urfa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şahban Kılıç, Hakikat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Müslüm Abacıoğlu ve Gazeteci Mehmet Er'den oluşan konuklarını sıcak bir şekilde karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen görüşme sırasında Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Şanlıurfalı gazeteciler olarak kamu kurumlarıyla, özel şirketler ve sivil toplum kuruluşlarımız ile her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık. Tabii ki halkımızı bilgilendirmek konusunda da görevimizi yaptık. Bundan önce Dicle EPSAŞ ile güzel ve sıcak ilişkilerimiz vardı. Bundan sonra sizinle de aynı olacağı düşüncesindeyiz" dedi.

AMACIMIZ HİZMET ETMEKTİR

Dicle EPSAŞ Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa'da olmasının önemli olduğunu belirten Avni Doğan ise, Genel Kurulunun aldığı karar sonrasında EDAŞ ve EPSAŞ şirketlerinin ayrıştırıldığını söyledi. Doğan, Dicle EPSAŞ Genel Müdürlüğünün de 2016 yılından itibaren Şanlıurfa'da hizmet sunmaya başladığını açıkladı. Şirketin, enerji piyasası vizyonu ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyeti hedefini amaçlayarak çalışmalarını sürdürdüğünü de kaydeden Dicle EPDAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, "Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta özellikle müşteri hizmetlerinin gelişimi amacıyla önemli bir yatırım yapıldı. Sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Amacımız, hizmet etmektir. Müşteri memnuniyetinde, diğer perakende şirketleri arasında en iyiler arasında yer almaktayız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İNDİRİMLİ ELEKTRİK İÇİN BEKLİYORUZ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3.600 kWH olarak belirlemesinin ardından, aylık elektrik faturası 120 Türk Lirası ve üzerinde olan abonelerin, indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu da belirten Genel Müdür Doğan, "Serbest tüketici olarak değerlendirilen ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan binlerce abonemiz var. Bu abonelerimiz için ait oldukları gruplara göre, yani sanayi, ticarethane ve meskenler için uyguladığımız kampanyalarımız bulunuyor" dedi.

İndirimli elektrik hakkından yararlanmanın çok kolay olduğunu da ifade eden Doğan, "Elektrik satış sözleşmesinin imzalanmasından itibaren müşterilerimiz, avantajlı fiyatlardan yararlanabiliyor. Dicle EPSAŞ en son özelleşen şirketler arasında yer alıyor. Diğer perakende şirketleri gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bütün mesailerini serbest tüketici için harcadı. Bizler o dönem bölgenin sıkıntıları ile uğraşmak zorunda kaldık. Şu anda pazarda iyi durumdayız. Belirli bir tüketimi olan abone bize gelerek indirimlerden faydalanabilmektedir. İndirimlerden faydalanmak isteyen müşterilerimiz, Dicle EPSAŞ Müşteri Hizmet Merkezleri'ne başvurularını yapabilirler" diye konuştu.

Şanlıurfalı Gazetecilerden Dicle Epsaş’a Ziyaret

Şanlıurfalı Gazetecilerden Dicle Epsaş’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim