• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Şanlıurfa’daki öğrenciye basketbolcuların imzaladığı forma hediyesi

Şanlıurfa’daki öğrenciye basketbolcuların imzaladığı forma hediyesi
TED Şanlıurfa Koleji öğrencisi Yusuf Akıl, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'ndan istediği imzalı formasına kavuştu.

TED Şanlıurfa Koleji öğrencisi Yusuf Akıl, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'ndan istediği imzalı formasına kavuştu. Akıl'a, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü tüm sporcularının imzaladığı formayı Okul Müdürü Arif Kemal Şamat teslim etti.

Müdürler toplantısı için geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya gelen TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'ndan 8-A sınıfı öğrencisi Yusuf Akıl, güzel bir istekte bulundu. Okulu ziyaret ettiği sırada Pehlivanoğlu'nun yanına gelen Yusuf Akıl, TED Ankara Koleji Spor Kulübü Basketbol takımının imzalı formasını Genel başkan Pelivanoğlu'ndan istedi. Öğrencisinin isteğini geri çevirmeyen Pehlivanoğlu, kulüp başkanını telefonla arayarak, 8-A sınıfındaki tüm öğrenciler için forma gönderilmesini istedi. Pehlivanoğlu, kendisinden forma isteyen Yusuf Akıl için ise tüm sporcular tarafından imzalanmış forma gönderilmesini de talep etti.

"İmzalı forma geldi"

Selçuk Pehlivanoğlu'nun talimatıyla Ankara'dan gelen formalar Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, tarafından Yusuf Akıl ve arkadaşlarına teslim edildi. TED Ankara Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularının imzaladığı formayı giyen Yusuf Akıl'ın mutluluk ve heyecanı gözlerine yansıdı.

"Özgüveni yüksek nesiller yetiştiriyoruz"

Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, TED Şanlıurfa Koleji olarak özgüveni yüksek nesiller yetiştirdiklerini belirterek, 8. Sınıf öğrencisi Yusuf Akıl'ın Genel Başkan Pehlivanoğlu'ndan imzalı forma istemesinin bunun güzel örneklerden biri olduğunu söyledi.

Öğrencinin özgüvenini TED Genel Başkanı Pehlivanoğlu'nun da takdir ettiğini belirten Şamat, "Biz otelde, TED Okul Müdürleri toplantısında iken okulumuzu ziyaret eden genel başkanımız öğrencimiz Yusuf Akıl'ın özgüveninden etkileniyor. İmzalı forma talebini yerine getirmek için kulüp yetkilisini arıyor. Sınıftaki diğer öğrencilerimiz de forma isteğinde bulununca hepsi adına forma gönderilmesini söylüyor. Biz de TED Şanlıurfa Koleji ailesi olarak başkanımıza ve TED Ankara Kolejliler Spor Kulübüne teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’daki öğrenciye basketbolcuların imzaladığı forma hediyesi

Şanlıurfa’daki öğrenciye basketbolcuların imzaladığı forma hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim