• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi
Şanlıurfa'da 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çifti, dünyaevine girdi.

Şanlıurfa'da 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çifti, dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kıydı. Balayı sözü verdiği çifte mutluluk dileyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi evde bakım ekibinin periyotlarla evin ihtiyaçlarını gidereceği müjdesini de verdi.

Mehmet Kaplan ile Vediha Yemez çiftinin evlilik müracaatında bulunmasının ardından yapılan incelemeler sonucunda evlenmelerinde bir engel bulunmadığı belirlendikten sonra Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi gerekli işlemleri gerçekleştirdi. Yaşlı çift, nikahlarının evlerinde kıyılmasını istedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ali Doğan ile birlikte çiftin Devteşti Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Demirkol, 14 yıl önce eşini kaybeden Mehmet Kaplan ile 27 yıl önce eşini kaybeden Vediha Yemez çiftinin nikahlarını kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Meclis Üyesi Ali Doğan ile Kaplan'ın torunları Aziz Pakır ile Mahmut Pakır yaptı. Başkan Demirkol, Evlendirme Cüzdanını çifte birlikte vererek Karaali Kaplıcaları'nda balayı sözü verdi.

Nikah sonrası açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, "1935 doğumlu Mehmet Kaplan ile 1952 doğumlu Vediha Yemez çiftinin nikah akdini gerçekleştirdik. Çiftimize mutluluklar diliyorum. Bugünden sonra Haliliye Belediye'mizin evde bakım hizmeti ekipleri çiftimizin evini periyodik olarak ziyaret edecek ve temizlik işlemlerini gerçekleştirecek" diye konuştu.

EVLİLİK HEDİYESİ VERİLDİ

Nikah işlemlerinin tamamlanmasının ardından Başkan Fevzi Demirkol, yeni evli çifte çeşitli hediyeler takdim etti.

Nikah işlemlerinden önce ise Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı evde bakım ekibi, yaşlı çiftin evini ziyaret etti. Ekipler, kişisel bakımlarını gerçekleştirdikleri çiftin evlerini de köşe bucak temizledi.

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Şanlıurfa’da Yaşlı Çift Dünyaevine Girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim