• BIST 9731.08
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Şanlıurfa Piazza AVM’de Muhteşem Konser

Şanlıurfa Piazza AVM’de Muhteşem Konser
Katıldığı "X Factor" yarışmasında seslendirdiği "İncir şarkısıyla müzik severlerin gönlünde taht kuran İlyas Yalçıntaş, Şanlıurfa Piazza Alışveriş...

Katıldığı "X Factor" yarışmasında seslendirdiği "İncir şarkısıyla müzik severlerin gönlünde taht kuran İlyas Yalçıntaş, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki konserinde de hayranlarına romantizm yaşattı.

Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sevenleri ile bir araya gelen İlyas Yalçıntaş, mini konser ve imza günü etkinliği sonrası çok özel açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl Enbe 2015 albümünde seslendirdiği "İncir" ve "Olmazsa Olmazımsın" şarkılarıyla "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı" seçilen İlyas Yalçıntaş, şubatın ilk haftasında müzik marketlerdeki yerini yeni albümüne adını veren "İçimdeki Duman" parçasıyla da hafızalarda iz bırakacağını söyledi. Müzik kariyerinde Kayahan'ın izinden ilerleyen İlyas Yalçıntaş, mütevazı olmaya büyük önem verdiğini, hayranlarının sevgisini karşılıksız bırakmamaya çok dikkat ettiğini vurguladı. Yalçıntaş, "Şöhret çok güzel bir şey, ama kontrol altına almanız gerekiyor. Çünkü o sizi ele geçirdiğinde kendinizi kaybediyorsunuz. İşte o zaman şöhret zehirlenmesi sizi bitiriyor" dedi.

"YENİ ALBÜMDEKİ İKİ PARÇA İNCİR'İ GEÇECEK"

Altın Kelebek Ödülleri'nde "İncir" şarkısıyla En İyi Çıkış Yapan Sanatçı seçilen İlyas Yalçıntaş, 15 parçadan oluşan yeni albümü "İçimdeki Duman" ile 2016'ya da iddialı girdi.

İlyas Yalçıntaş, yeni albümüne adını veren "İçimdeki Duman"ın en az "İncir" kadar sevileceğini belirtti. Söz ve müziği kendisine ait "İçimdeki Duman"ı dinleyen hayranlarından çok olumlu tepkiler aldığını anlatan İlyas Yalçıntaş, yeni albümündeki "Bu Nasıl Veda" adlı şarkısının da büyük beğeni topladığını dile getirdi.

"ŞÖHRET SİZİ ELE GEÇİRİRSE ZEHİRLER"

Konserlerinde sevenleriyle güçlü iletişim kurmaya, günlük yaşamda karşılaştığı hayranlarının sevgisini karşılıksız bırakmamaya büyük özen gösterdiğini vurgulayan İlyas Yalçıntaş, bir sanatçıyı yok eden en büyük tehlikenin "şöhret zehirlenmesi" olduğunun altını çizdi. İlyas Yalçıntaş, konserlerinde veya günlük yaşamda yolda yürürken, karşılaştığı insanların kendisine sarılma, birlikte fotoğraf çekilme, imza verme gibi isteklerini mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiğini anlattı. İlyas Yalçıntaş, "Şöhret çok güzel bir şey, ama bu duyguyu kontrol altında tutmanız gerekiyor. Eğer bunu sağlayamazsanız, kendinizi kaybediyorsunuz. Şöhret duygusu sizi ele geçiriyor ve zehirliyor. İnsanların size dokunmasına izin vermezseniz, ulaşılmaz olursanız da kaybediyorsunuz. Şöhret zehirlenmesi sizi bitiriyor" diye konuştu.

"KAYAHAN'IN MODERN HALİYİM"

16 yaşından beri müziğin içinde olan ve gitardaki ustalığını her geçen gün geliştiren İlyas Yalçıntaş, kariyerinde kendisine merhum sanatçı Kayahan'ı örnek aldığını ifade etti. Kayahan'ın da kendi besteleri ve gitarıyla yansıttığı duygularla müzik dünyasına damga vurduğunu anımsatan İlyas Yalçıntaş, "Kayahan bir ekoldür. Onun belki daha modern hali olarak bir yerlere sürüklenebilirim. Ama bire bir "şu kişi gibi olmalıyım" dediğim bir isim yok" diye görüş belirtti. İlyas Yalçıntaş, televizyon kanallarındaki müzik yarışmalarının daha çok reyting kaygısıyla organize edildiğini, kazanan çoğu kişilerin saman alevi gibi parlayıp, kısa sürede kaybolduğunu kaydetti. İlyas Yalçıntaş, "İncir şarkısı yerine güçlü yorumcuların şarkılarını seçseydim ve birinci olsaydım, aynı şey belki de benim başıma gelecekti. Bu yarışmaların müzik piyasasına yeni isimler kazandıracak anlayışla olması daha büyük yarar getirir" değerlendirmesini yaptı.

Sinema ve dizilerde oynaması için de teklifler aldığını aktaran İlyas Yalçıntaş, müziğe yoğunlaşmaya devam edeceğini, yeni albümünün tanıtımı için klipler çekeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim